Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
27.999 Ft

21 V-os kézi nagynyomású mosó többfunkciós autómosószerszám kerti öntözéshez udvar/légkondicionáló tisztításhoz - 2 akkumulátor

Termékkód: H46961EU-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 280
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
27.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Nagynyomású mosó: Akkus elektromos mosó, de 260 W-os motorral, max. 22 bar víznyomással és 4 l/perc áramlási sebességgel rendelkezik. Elég erős a hatékony és gyors tisztításhoz. A gyorscsatlakozó adapterrel a kerti tömlőhöz csatlakoztatható, így percek alatt megtisztíthatja az autókat, teherautókat, motorkerékpárokat, felhajtókat, kerítéseket és kerékpárokat.
▶ Különböző fúvókák: Ennek a kézi alátétnek 2 különböző fúvókamintája van: 0° és 40°. Cserélje ki a fúvókát az igényeinek megfelelően, hogy beállítsa az üzemmódot, ami sok vizet takarít meg.
▶ Hosszú üzemidő: Kivehető, 1500 mAh-s, nagy kapacitású akkumulátorral, folyamatos kimenettel, hosszú üzemidőt biztosítva az autó tisztításának befejezéséhez. 
▶ Könnyen használható: Önfelszívó / csap 2 féle vízfelvétel, kényelmesebb vízvétel. Könnyen telepíthető, minden interfész gyorsan csatlakoztatható és telepíthető. 300 cm-es tömlő szűrőkosárral, hatékonyan képes kiszűrni a szennyeződéseket, részecskéket, hulladékleveleket, iszapot stb. Könnyedén kaphat vizet vödörből / tóból / folyóból / csapból.
▶ Többfunkciós nagynyomású mosó: Ez az eszköz nem csak autómosáshoz használható, hanem kiválóan alkalmas autómosásra, kerti öntözésre, mezőgazdasági öntözésre és napi tisztításra. 

Műszaki adatok:
Feszültség: 21V
Teljesítmény: 260W
Maximális áramlás: 4L/perc
Üzemi nyomás: 22bar 
Akkumulátor: 1500mAh
Csomagméret: 35x29x11cm
Csomag 
súlya: 2516g

Csomaglista:
1 x permetező lándzsa
1 x nagynyomású mosó
1 x vízszűrő
1 x habpalack
1 x 300 cm-es vízcső
2 x fúvóka
1 x kokszpalack adapter
1 x csatlakozó adapter
1 x hosszabbító rúd
2 x akkumulátor
1 x töltő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére