Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
23.999 Ft

21V 6 hüvelykes hordozható elektromos metszőfűrész, kis fahasító láncfűrész egykezes famegmunkáló szerszám

Termékkód: E24016-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 240
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
23.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Hordozható légszivattyú kettős LED kijelzővel az egyszerű kezelés és a pontos nyomásmérés érdekében. Előre állítsa be a légnyomást, és automatikusan leáll, amikor eléri a beállított értéket, hogy megakadályozza a túlfújást. Támogatja a többféle felfújási módot, felfújhat autógumit, kerékpárgumit, motorkerékpár-gumit, labdát stb.

Jellemzők:
Pontos érzékelés: Kézi vezeték nélküli légszivattyú kettős LED-es digitális kijelzővel, pontos nyomásmérés, az abroncsnyomás állapotának időbeni és intuitív megértése, biztosítsa az utazás biztonságát.
Több felfújási mód: 5 felfújási mód támogatása, több nyomásegység (PSI, BAR, KPA, kg/m2) egygombos kapcsolása, amelyek felfújhatják az autó/motorkerékpár/kerékpár gumiabroncsokat és labdákat.
Automatikus leállítás funkció:Előre beállított felfújási nyomásérték, automatikusan leállítja a felfújást, miután megtelt, nem kell folyamatosan figyelni, és nem fogja felfújni a gumiabroncsot a túlfújás miatt.
Hosszú élettartam: Beépített 7500 mAh-s nagy kapacitású akkumulátor, alacsony fogyasztás, hosszú készenléti idő, nagyon alkalmas kültéri vagy útközbeni használatra. Támogatja az USB kimenetet, akkumulátorként használható telefonok, tabletek, fülhallgatók stb. töltésére.
Megbízható minőség: Teljesen fém henger, állandó mágneses motor, akusztikus zajcsökkentés, csendes munkavégzés. Magas hőmérsékletnek ellenálló gumi felfújócső, fagyálló és nem könnyen törhető, hosszú üzemidő.
Hordozható és praktikus:Kompakt méret és könnyű, könnyen tárolható és szállítható, megszabadulhat a nagy és terjedelmes felfújható szivattyútól, és könnyebben használható vezeték nélkül. A LED lámpával sötétben vészvilágításként is használható.

Műszaki adatok:
Modell: Támogatott autós töltés / Nem támogatja az autós töltést (opcionális)
Szín: Fekete
Anyag: ABS + Fém
Bemeneti feszültség: 5V/2A
Teljesítmény: 80W
Felfújási nyomás: 3-160PSI
Levegőáram: 30L/perc
Egység: PSI, BAR, KPA, kgf/cm2
Akkumulátor: Beépített 7500 mAh lítium akkumulátor
zaj: 1 méter ≤ 85 dB
Üzemi hőmérséklet: -10-45 ℃
Cikk méret: 159 * 64 * 61 mm
Termék súly
: 557 g
Csomag méret: 179 * 110 * 71 mm
Csomag súlya: 850 g

Csomagolási lista:
1 * Légszivattyú
1 * Levegőcső
1 * USB-kábel
1 * Autó tápkábel
1 * Tárolótáska
* Kerékpár felfújható adapter
1 * Golyós felfújó fúvóka
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére