Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
58.999 Ft

220 V-os hőprésgép 11-20 oz-os szublimációs egyenes üres, vékony poharakhoz, bögrékhez, üveg hőátadó nyomatokhoz, hőmérséklet-idő beállítással - Kék

Termékkód: H47134BL-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 590
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
58.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Minden az egyben gépben: Az üveges hőprés 2,55-3,07 hüvelyk átmérőjű poharakat képes fogadni. Ez a sokoldalú prés a termékek széles skálájához alkalmas, beleértve a 11-20 oz-os egyenes vékony szublimációs poharakat, bögréket és különféle egyéb egyenes vizes palackokat.
Pontos hőmérséklet- és időbeállítás: Tumbler hőprésgép 200-380°C hőmérséklet-tartományban és 0-999s időzítő tartományban. Ez lehetővé teszi a pontos testreszabást a különféle méretű és típusú poharakhoz, poharakhoz, dobozokhoz és csészékhez.
Könnyen kezelhető: Üvegnyomógépünket felhasználóbarátnak tervezték, így bárki számára könnyen kezelhető. Egyszerű kezelőszerveinek és egyértelmű utasításainak köszönhetően pillanatok alatt elkészítheti saját csészéjét.
Digitális vezérlőpanel: A bögreprés-szublimációs gép digitális vezérlőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az idő- és hőmérséklet-beállítások egyszerű beállítását. Ez biztosítja, hogy Ön teljes mértékben kézben tartsa az átviteli folyamatot, és minden alkalommal tökéletes befejezést eredményez.
Barkácsolás kreatív ajándékok: Pohárprésünk tökéletes egyedi csészék készítéséhez, amelyekből nagyszerű ajándék lehet. Akár személyre szabott ajándékot szeretne készíteni egy barátjának vagy családtagjának, akár saját pohárkészítő vállalkozását szeretné elindítani, gépünk a tökéletes eszköz a munkához.

Leírás:
Termék anyaga: Vas
Termék mérete: 35 x 34 x 23,7 cm
Termék színe: kék, rózsaszín, fehér (opcionális)
Feszültség: AC 110V / AC220V
Teljesítmény: 300W
Hőmérséklet tartomány: 200-380°C
Időtartomány: 0-999
Nyomtatási tartomány: Csésze átmérője 6,5-7,8 cm egyenes hengeres csésze
Dugó típusa: EU dugó

Csomagolási lista :
1 x Hő prés gép
1 x Tápkábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére