Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
43.999 Ft

3 az 1-ben oszcilloszkópos multiméter jelgenerátor 3,2 hüvelykes IPS kijelző 120Mhz sávszélesség 250MSa/s mintavételi sebesség, kétcsatornás

Termékkód: E24616
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 440
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
43.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A 3 az 1-ben dizájn ez a termék zseniálisan integrálja a digitális oszcilloszkópot, a multimétert és a jelforrás funkcióit egyetlen eszközben. 3,2 hüvelykes IPS kijelzővel van felszerelve. 120 MHz-es sávszélességgel és 250 MSa/s mintavételi frekvenciával. 3 trigger módot terveztek, automatikus, egyszeri és normál. Többfunkciós kialakítás, támogatja az érzékenység és az időalap beállítását, az automatikus mód beállítást, a 2-csatornás hullámforma-analízist, a kurzormérés, a referencia hullámformák, az FFT spektrum, a referencia hullámformák, a hullámforma mentés és megtekintés. DC/AC feszültség, DC/AC áram, ellenállás, kapacitás, dióda és folytonosság teszttel. Beépített hullámforma jelgenerátor, szinusz, négyzethullám, háromszöghullám stb. 

Jellemzők:
【3 az 1-ben dizájn IPS kijelzővel】:
Ez a termék zseniálisan integrálja a digitális oszcilloszkópot, a multimétert és a jelgenerátor funkciókat egy eszközbe. 3,2 hüvelykes, tiszta felbontású IPS kijelző, nagy érzékenységű, teljes nézetű kijelző, a 2. csatorna hullámformái zöld/cián/lila színre állíthatók. 
【Jelgenerátor】: Beépített hullámforma jelgenerátor, képes szinusz-, négyszög-, háromszöghullámú és így tovább. A feszültség amplitúdója 2,5 V, a frekvencia 0-2Mhz között állítható, a négyszögletű munkaciklus 1% és 99% között állítható.
【Nagy pontosságú multiméter】:Beépített valódi RMS multiméter, amely támogatja a gyors szoftverkalibrálást. DC/AC feszültség, DC/AC áram, ellenállás, kapacitás, dióda és folytonosság teszttel. Kisfeszültség/ellenállás/folytonosság mérésénél az oszcilloszkóp és a multiméter funkció egyidejűleg használható (kis ablak a jobb felső sarokban).
【Digitális oszcilloszkóp funkció】: Kétcsatornás oszcilloszkóp funkció, 120 MHz sávszélességgel és 250 MSa/s mintavételi frekvenciával. Tökéletes trigger funkcióval (automatikus, egyszeri, normál). Támogatja az érzékenység és az időalap beállítását, az automatikus módbeállítást, a 2 csatornás hullámforma-analízist, a kurzormérés, a referencia hullámformák, az FFT spektrum, a referencia hullámformák, a hullámalak mentése és megtekintése.
【Érzékenység és időalap】:Az oszcilloszkóp automatikusan érzékeli a jelet és beállítja a tartományokat. Támogatja a hullámforma függőleges és vízszintes kézi beállítását. A függőleges érzékenység a függőleges irányú feszültséget jelzi, és az mV és V gombokkal szabályozható, hogy alkalmazkodjon a különböző feszültségekhez. Az időalap a vízszintes irányú időt jelenti. Az S és NS gombokkal állítható be a különböző frekvenciákhoz. Stop módban a felhasználó mozgathatja a hullámformát balra és jobbra.
【Két automatikus mód beállítása】: Támogatja az egygombos automatikus és teljesen automatikus módot, nincs bonyolult művelet, gyorsan észlelheti és megjelenítheti a hullámformát. Teljesen automatikus üzemmódban nincs szükség billentyűleütésekre, és folyamatos automatizálás történik. 
【Nagy sávszélesség és mintavételi sebesség】:A valós idejű mintavételezési sebesség 250 MSa/s, a kétcsatornás mód sávszélessége felére csökken 60 MHz-re. 
【Kétcsatornás】: Kétcsatornás üzemmóddal, amely képes egyszerre két jel hullámformát mérni és megjeleníteni a hullámalak összehasonlításához és elemzéséhez.
【XY mód kurzorméréshez】: Az XY mód két csatorna hullámformáinak kombinálásával létrehozott képalkotás, és általában két jel közötti fáziskülönbség vagy frekvenciakapcsolat megjelenítésére szolgál. Támogatja az X kurzor és az Y kurzor mérését. A vízszintes kurzor használható például két impulzus közötti intervallum mérésére. A függőleges kurzorral bármely két helyen mérhető a feszültség és a feszültségkülönbség.
【FFT spektrum】:Az FFT (Fast Fourier Transform) egy olyan algoritmus, amely az időtartományban lévő hullámformákat frekvenciatartományba transzformálja, amivel a hullámformákban lévő frekvenciakomponens elemezhető. Lineáris és logaritmikus megjelenítések támogatottak. Megjegyzés: Az FFT csak spektrogramokat tud megjeleníteni, a frekvencia mérése nem támogatott.
【Referencia hullámforma】: Támogatja a referencia hullámformák rögzítését, statikusan megjeleníti az aktuális hullámformát a képernyőn, miközben a dinamikus hullámformák a szokásos módon frissülnek. És használható referenciaként és összehasonlításra több hullámforma között.
【Hullámforma mentése/nézete】: Mentse el a képernyő hullámformáját egy kattintással, lépjen be a képböngésző oldalra, kattintson a miniatűrre a teljes képernyős megfigyeléshez, és tetszés szerint törölheti a nem kívánt hullámforma diagramot.
【Biztonságosabb kialakítás】: Használjon leválasztó transzformátort és leválasztó optocsatoló chipet a multiméter és az oszcilloszkóp közötti leválasztáshoz, így nem kell aggódnia a közös földelés miatt. (A nagyfeszültség mérésénél a multiméter és az oszcilloszkóp nem használható egyszerre).
【Széles alkalmazások】: Könnyen kezeli a méréseket különböző területeken, széles körben használják az elektronikus áramkörök tesztelése és hibakeresése, hibaelhárítás és javítás területén .

Műszaki adatok:
Név: 3 az 1-ben digitális oszcilloszkóp
Anyaga: ABS
Kijelző: 3,2 hüvelykes IPS színes képernyő
Akkumulátor: 1 * beépített 2500mah újratölthető lítium akkumulátor (tartozék)
Töltés: TYPE-C 5V
Nyelv: kínai/angol

Oszcilloszkóp:
Valós idejű mintavételezési sebesség: 200 Msps
Analóg Sávszélesség: 120 MHz (csak CH1); 60MHz (CH1+CH2)
Egyenértékű mintavétel: 500M
Felfutási idő: <3ns
Tárolás: 128Kb
Impedancia: 1ΜΩ
Időbázis: 5ns- 10s
Csúcsfeszültség: ±40V (1x), ±400V (10x)
Trigger mód: automatikus/normál
triggerelés : emelkedés/esés 
Kijelző mód: YT /XY/gurulás
Perzisztencia: nincs/1s/∞
Auto mód: oneKey-auto/teljesen-auto
Érzékenység: X1:10mV/div~10V/div; X10:100mV/div~100V/div
Mértékelemek: 14 féle
DC Offset: ±2%
XY mód: igen
Képernyőkép: igen
Frekvencia: ±0.01%
Zoom mód: igen
FFT: igen
Generátor hullámok: sin/négyzet/háromszög
Generátor Vol.: 2.5V±0.05
Generátor frekvencia: 1Hz-2MHz

Multiméter: 
DC feszültség: 600mV/6.00V/60.0V/600V/750V, ±(0.5%+3)
AC feszültség: 600mV/6.00V/60.0. (1%+3)
DC áram: 600mA/10A, ±(2%+5)
AC áram: 600mA/10A, ±(3%+5)
áramjegy: 600mA lyuk 1A biztosítékkal, 10A lyuk biztosíték nélkül
Ellenállás: 600,0 Ω±(1,5%+3); 6.000kΩ/60.00kΩ/600.0kΩ±(1%+3); 6.000ΜΩ, ±(1,5%+5); 60.00ΜΩ, ±(3%+3)
Kapacitás: 60.00nF/600.0nF/6.000μF±(5%+5), 60.00μF/600.0μF±(10%+5)
Dióda: 0.0V ~ 3.3V, magasabb kijelző OL
Folytonosság: Hang 50 Ω és az alatti

Tétel mérete: 145 * 86 * 32 mm
Csomag 
mérete: 220 * 150 * 70 mm
Csomag súlya: 600 g

Csomagolási lista:
1 * 3 az 1-ben digitális oszcilloszkóp
1 * pár teszttoll
2 * Kábel
1 * Töltőkábel
1 * Tartozékkészlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére