Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
29.999 Ft

3 az 1-ben palackmelegítő, hordozható tejmelegítő

Termékkód: MT3421
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 300
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
29.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Kivehető akkumulátor-kialakítás】 A világ első levehető akkumulátoros tejmelegítője lehetővé teszi a készülék külön töltését, vagy közvetlenül az akkumulátor behelyezése után történő használatát.
【USB töltőport】 Kényelmes útközbeni használatra, otthoni töltési lehetőséggel a töltőporton keresztül.
【Egyenletes keverés】 A forgó funkció biztosítja, hogy a tejpor egyenletesen keveredjen, csökkentve a puffadás és a kiköpődés valószínűségét. A baba kényelmes etetési élményben lesz része.
【Egyszerű tejbeállítás】 Egyetlen gombbal könnyedén beállíthatja a tej hőmérsékletét a baba igényeinek megfelelően. 3 sebesség opció áll rendelkezésre a különböző típusú tejporokhoz.
【Hat hőmérséklet-beállítás】 Válasszon a hat hőmérsékleti beállítás közül 37-60°C között, hogy biztosítsa, hogy a tej az optimális hőmérsékletre melegedjen a maximális tápérték elérése érdekében.
【Széles kompatibilitás】 A széles szájú kialakítás szoros tömítést biztosít, és kompatibilis a piacon lévő, 35-55 mm átmérőjű palackok 80%-ával. Nem kell aggódnia a szivárgások vagy kiömlések miatt.

Műszaki adatok:
Anyag: PC
Feszültség: 5V 2A
Akkumulátor kapacitás: 5500 mAh
Tétel méretei: 155 * 80 * 80 mm

Csomagolási lista:
1 * Tejmelegítő
1 * Töltővezeték
1 * Átalakító
1 * Útmutatás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére