Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
22.999 Ft

4 Gang Rocker billenőkapcsoló doboz 4 irányú USB gyorstöltő kék fény kapcsoló Kettős USB 4.8A 12/24V univerzális többfunkciós szerelődoboz lakókocsi kamion utánfutó jachthoz

Termékkód: K22062
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 230
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
22.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Kényelmes és sokoldalú: Bemutatjuk a 4 irányú kék fénykapcsolót és a kettős USB 4.8A vezérlődobozt, amely minden autórajongó számára kötelező. Ez a vezérlődoboz egyidejűleg több elektromos eszközt is vezérelhet, mint például autólámpák, légkondicionáló, audio stb., így könnyen használható és rendkívül praktikus.
Továbbfejlesztett vezérlés: 4 kék fénykapcsolóval és kettős USB-porttal ez a vezérlődoboz lehetővé teszi különböző eszközök egyszerű kezelését és elektronikus kütyük egyidejű töltését. USB töltővel felszerelve: különféle elektronikus eszközök, például telefonok, táblagépek, fényképezőgépek, MP3 zenelejátszók stb. töltésére szolgál.
Prémium minőség: A precíziós és a tartósság szem előtt tartásával készült vezérlődoboz kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, így biztosítva hosszan tartó teljesítmény zord körülmények között is. A robusztus felépítés garantálja az elektromos rendszer megbízható működését és védelmét.
Megjelenés: A termék egyszerű és elegáns megjelenésű, ami nagyon összhangban van az autó többi alkatrészével, és az összhatás harmonikusabb és szebb.
Alkalmas: Ez a többfunkciós alumíniumötvözet vezérlődoboz panel kompatibilis a 12/24 V-os rendszerekkel, így tökéletes terepjárókhoz, lakóautókhoz, jachtokhoz és sok máshoz. 

Műszaki adatok:
Cikk: 4 Gang Rocker billenőkapcsoló doboz
Anyaga: alumínium ötvözet
Szín: fekete
Kapcsoló bemeneti feszültség: 12V/24V
Kapcsoló névleges árama: 20A
Kapcsoló LED háttérvilágítás: kék fény
Kapcsolók száma: 4
autós töltő bemenet: 5V 4.8A (2.4) A+2.4A)
Méret: 190*87.8*70mm
Csomag mérete: 12*9.4*21.5cm
Csomag súlya: 683g

Csomaglista:
1* 4 Gang Rocker billenőkapcsoló doboz
1* egyéb szerelvények

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére