Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
12.999 Ft

5 hüvelykes levegős véletlenszerű nagy teherbírású pneumatikus tenyércsiszoló, polírozás autókhoz, fémhez, fához, viaszos fémmunkákhoz

Termékkód: E24425-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 130
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
12.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a pneumatikus csiszolószerszám ideális autókarosszéria-műhelyek, famegmunkáló és barkácsszerszámosok számára. Kompakt kialakítása nagyobb kényelmet és irányítást biztosít. A nagy, 13 500 ford./perc fordulatszámával gyorsan megbirkózik ezekkel a durva helyekkel. Könnyítse meg munkáját ezzel a tökéletes eszközzel.

Jellemzők:
【Professzionális pneumatikus csiszoló】 Könnyű súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően az 5 hüvelykes/6 hüvelykes légcsiszoló könnyen kézben tartható.
【Állítható és nagy sebesség】 A csiszológép beépített szabályozója a sebesség szabályozására szolgál, és a szabad sebesség elérheti a 13 500 ford./perc értéket a munka hatékonyságának javítása érdekében. Könnyen kezelhető és egy kézzel is kezelhető.
【Kör alakú excentrikus kialakítás】 Az excentrikus ív 5 mm. Fém héj és erős belső ötvözet rotor; Hosszú élettartam és magas csiszolási hatékonyság.
【Öntapadó váz】 A csiszolópapír és egyéb polírozólapok cseréje könnyen felragasztható, és nem kell időt vesztegetni a váltásra.
【Széles körben alkalmazható】 Ez a pneumatikus csiszoló ideális bútorokhoz, fémtermékekhez, festett felületekhez, üvegszálas anyagokhoz és egyéb alkatrészekhez, széles körben használják durva csiszoláshoz, félfinom csiszoláshoz, csiszoláshoz, hornyoláshoz és vágáshoz stb.

Műszaki adatok:
Csiszoló típusa: Vákuumos
/Nem - vákuumos (opcionális)
Alváz átmérő: (125 mm) 5 hüvelyk / (150 mm) 6 hüvelyk (opcionális)
Anyag: fém + ABS
menetes csatlakozás: 1/4
Elhajlási átmérő: 5 mm
Légnyomás: 0,63 MPa
terhelés nélküli sebesség: 13 500
rpm Módszer: Hátsó kipufogó
levegő fogyasztás: 0,3 m³/perc
Porszívó cső hossza: 1,2 m
Csomag mérete: 190 * 165 * 120 mm
Csomag súlya: 1300 g
Csomag méret
: 23,5 * 15,5 * 11 cm

Csomaglista:
1 * Pneumatikus csiszológép
1 * Szétszerelő csavarkulcs
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére