Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
23.999 Ft

5 literes elektromos kerti permetezőszivattyú automatikus öntözőkannával 2200 mAh újratölthető akkumulátorral

Termékkód: H47000
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 240
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
23.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Erőteljes és hordozható】 Az 5 literes vállra szerelhető elektromos permetező tökéletes minden kertészeti és növényvédőszer-permetezési igényhez. Kompakt méretének és könnyen használható kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti.
【Hosszú élettartamú akkumulátor】 A beépített 2200 mAh-s akkumulátorral ez a permetező akár 120 percet is kibír egyetlen töltéssel. Ez elég 10 teli tartály víz kipermetezéséhez!
【Kihangos működés】 Az automatikus szivattyú és a zárható fúvóka lehetővé teszi a folyamatos permetezést anélkül, hogy le kellene nyomni a ravaszt. Ez felszabadítja a kezét más feladatokra.
【Sokoldalú permetezési módok】 A forgó fúvóka lehetővé teszi a finom köd és az erős sugár közötti váltást, így teljes irányítást biztosít a permetezés felett.
【Könnyen használható】 Egyszerű, egygombos működtetésének és a mellékelt mérőpohárnak köszönhetően ez a permetezőgép könnyen használható és karbantartható. Ráadásul a széles vállpánt kényelmes viseletet biztosít hosszabb ideig.
【Tartós és vízálló】 A robusztus műanyag konstrukció és a vízálló burkolat biztosítja, hogy ez a permetezőgép bármilyen munkát elvégezzen, a növények öntözésétől az autók tisztításáig.

Műszaki adatok:
Anyag: Műanyag
Űrtartalom: 5L
Töltési idő: 90 perc
Akkumulátor: 3,7 V/ 2200 mAh Szivattyú: Automata
Mini vízszivattyú
Tétel méretei: 14 * 29 * 25,5 cm
Súly: 1,2 kg

Csomagolás lista
1 * Elektromos permetező
1 * Spray lándzsa
1 * Állítható fúvóka
1 * Vállszíj
1 * USB töltő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére