Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
18.999 Ft

5 literes összecsukható LED világító jégvödör, hordozható BT sztereó támogatás 6 fénymód és hang aktiválva kültéri kemping party bárhoz KTV

Termékkód: LMY00068
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 190
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
18.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Kettős funkcionalitás: Ez az innovatív jégvödör nagy teljesítményű BT sztereóként is működik, lehetővé téve a telefon csatlakoztatását és a hang lejátszását. 3D térhatású hangzásával és továbbfejlesztett mélyhangszóróival a hangminőség éles, tiszta és igazán magával ragadó.
Élénk légkör: Hozzon létre elbűvölő hangulatot a 7 színű LED-lámpákkal, amelyek 6 lélegző fénymódot kínálnak, és támogatják a hanggal aktivált módot. Akár pihentető légkörre, akár élénk parti hangulatra vágyik, ez a jégvödör minden alkalomhoz igazodik, és tökéletes hangulatot teremt.
Hosszú élettartamú akkumulátor: A beépített 1200 mAh-s, nagy kapacitású akkumulátorral felszerelt LED jégvödör alacsony energiafogyasztást és meghosszabbított akkumulátoridőt biztosít. Egész éjjel bulizhat anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy elfogy az energia.
Prémium minőség: Élelmiszer-minőségű polipropilén anyagból készült, ez a jégvödör biztonságos és környezetbarát. Tágas 5 literes űrtartalmának köszönhetően több palack ital vagy ital befogadására alkalmas.
Hordozható és kényelmes: A LED-es jégvödör összecsukható kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást. Legyen szó kempingezésről, bulit vagy egyszerűen csak egy éjszakát tölt, ez a sokoldalú kiegészítő tökéletes társa.

Műszaki adatok:
Szín: Fehér
Anyaga: Polipropilén
Űrtartalom: 5L
Akkumulátor: Beépített 1200 mAh lítium akkumulátor
Összecsukott méret: 245 * 230 * 95 mm
Kihajtási méret: 245 * 230 * 285 mm
Tétel súlya: 750 g
Csomag mérete: 255 * 235 * 100 mm
Csomag súlya: 900 g

Csomagolási lista:
1 * Jégvödör
1 * USB-kábel
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére