Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

5,8G vezeték nélküli fülhallgató rendszer Vezeték nélküli IEM rendszer adóvevővel

Termékkód: I9268
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Magasfrekvenciás átvitel】: Az 5,8G vezeték nélküli fülmonitor rendszerünk veszteségmentes hangminőséget biztosít erős interferencia-ellenes képességgel, lehetővé téve a tiszta és megszakítás nélküli hangzás élvezetét zsúfolt környezetben is.
【Hosszú élettartamú akkumulátor】: A nagy, 1000 mAH kapacitású akkumulátorral a fülbe helyezhető fejhallgatónk akár 24 órányi folyamatos lejátszási időt biztosít anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy fellépés vagy edzés közben lemerül az energia.
【Zökkenőmentes vezeték nélküli kapcsolat】: Mondjon búcsút a kusza vezetékeknek, és tapasztalja meg a vezeték nélküli felügyelet szabadságát. Innovatív kialakításunk támogatja a TYPE-C és a 3,5 mm-es audioportokat is, így biztosítva a kompatibilitást különféle eszközökkel, például okostelefonokkal, számítógépekkel, színpadokkal, konferenciákkal stb.
【Kettős fülhallgatós monitorozás】: A kettős felügyeleti lyukkal kialakított fülbe épített monitor rendszerünk lehetővé teszi, hogy két ember egyidejűleg hallgathassa a hangvevőt, így ideális élő előadásokhoz, színpadi produkciókhoz vagy minden olyan helyzethez, ahol több személynek van szüksége figyelési képességre.
【Megbízható jelstabilitás】: A legújabb generációs chippel felszerelt vezeték nélküli fülmonitor rendszerünk biztosítja az audiojelek stabil és veszteségmentes átvitelét. Tapasztalja meg az alacsony késleltetést és a nagy hanghűségű hangvisszaadást, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljön az előadásokban vagy a játékmenetekben.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS
interfész típusa: 3.5 interfész/C típusú
vevő Távolság: Körülbelül 30 m
Lejátszási idő: Kb. 24 óra
Töltési bemenet: 5V/1A
Rendszertorzítás: ≤ 0,03% @ ODB/1KHZ
Frekvenciaválasz
: 10HZar20OHZar20
Kimenet: 2x10OMW (32 Ω)
Vivőfrekvencia: ISM frekvenciasáv 5,8 GHZ
Hangkvantálás mintavételi frekvencia: 24-BIT/48K
Átviteli késleltetés: Körülbelül 6,5 MS
Akkumulátor: 1000 mAH
Termékméret: 4,5 * 4,9 * 1,6 cm

Megjegyzés:
Az eltérő képernyő és fényhatás miatt az elem tényleges színe kissé eltérhet a képeken látható színtől. Csomagolási

lista:
1 db adó
db vevő
1 db C típusú töltőkábel




 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére