Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
27.999 Ft

7 hüvelykes autós LED-es fényszórók távolsági/tompított fénnyel DRL 6000K/3000K 300W vízálló kerek fényszórókkal

Termékkód: K21973
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 280
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
27.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Egyedi dizájn: Az egyedi és stabil (gyémánt külső fénysáv + középső egysoros minta) formatervezés, amikor a DRL vagy az irányjelző be van kapcsolva, az új egyedi szerkezeti kialakítás a külső fénygyűrűt kristály gyémánt visszaverő hatást kelt a fény alatt. A középső egysoros minta olyan, mint egy virágzó virág, hűvösebbé teszi autóját, és nyilvánvalóbbá teszi a DRL vagy irányjelző üzemmódot, ami jelentősen javítja a vezetési biztonságot.
Fókuszált és tiszta érintő: A lámpatesten belüli egyedi reflektor kialakítás segíthet a fénynek a legjobb tangens elérésében, ami jobban megfelel az eredeti autólámpa fénytípusának. A különleges kialakítás stabilabb, koncentráltabb sugármintát biztosít a világítás hatékonyságának javítása érdekében. A fókuszált és tiszta érintő megszünteti a sötétséget.
Jobb láthatóság: Ezek a LED-es fényszórók nagymértékben javítják a láthatóságot. 100%-ban fejlett prémium minőségű LED chipekkel készült. A távolsági fény és a tompított fény színhőmérséklete 6000K fehér fény. A fehér és borostyánsárga DRL-ek maximalizálják a teljes első út megvilágítását, ami jobb, mint az eredeti autó halogénlámpája és HID.
Nagy teljesítmény: Ez a fényszóró tartós présöntött alumínium házból és polikarbonát lencséből készül, amely hatékony hőelvezetést, nagy szilárdságot és könnyű tulajdonságokat biztosít. Ezenkívül karcálló és nem fakul. A fém szellőzőnyílások lehetővé teszik a hatékony nedvességleadást 165 ml/perc erős sebességgel 7 kPa nyomáson. A fényszóró rozsdamentes, ütésálló és tömített, IP67 vízálló besorolással rendelkezik, amely biztosítja a normál működést különféle időjárási körülmények között.
Plug and Play: Ez a LED-es fényszóró H4 interfésszel, plug and play kialakítással. Általában csak körülbelül 20 percet vesz igénybe a lámpa felszerelése.

Műszaki adatok:
Cikk neve: LED fényszóró
fő anyaga: öntött alumínium
Feszültség
: 9-30V
Teljesítmény: 300W
Színhőmérséklet: 6000K/ 3000K
Lumen: 30000LM
Vízálló besorolás: IP67
Élettartam: 50.000 óra
Szín: Fekete
Méret
: 7 hüvelykes

Csomag információ
Csomag méret: 18,5*18,5*18,5cm
Csomag súlya: 1350g

Csomaglista:
2 * LED fényszóró

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére