Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
4.999 Ft

7 hüvelykes professzionális 22-10 AWG huzalcsupaszító szerszám hordozható kábelvágó krimpelő fogó csavarkulcs funkcióval, önzáró gombbal

Termékkód: E25335
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 50
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
4.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Bemutatjuk a 7 hüvelykes, többfunkciós huzalcsupaszító fogót, amelyet úgy terveztek, hogy leegyszerűsítse a munkát azáltal, hogy számos funkciót kínál egyetlen szerszámban. Sokoldalú képességeinek köszönhetően ez az eszköz lehetővé teszi a csupaszítást, a vágást, a krimpelést, a szétválasztást, a megfogást, a feltekerést, a borotválkozást, az összeillesztést és a csavarozást, így nincs szükség gyakori szerszámcserére, és jelentősen javítja a munka hatékonyságát. A pontosság és a tartósság szem előtt tartásával készült ez a szerszám ipari, elektromos és háztartási alkalmazásokhoz, kivételes teljesítményt és kényelmet biztosít.

Jellemzők:
Sokoldalú funkcionalitás: A többfunkciós fogó a funkciók széles skáláját kínálja, beleértve a huzalcsupaszítást, -vágást, -préselést, -leválasztást, -fogást, -tekercselést, -borotválást, -illesztést és -csavarozást. Ezzel az eszközzel könnyedén kezelheti a különféle feladatokat anélkül, hogy több eszközre lenne szüksége, így időt és erőfeszítést takaríthat meg.
Nagy pontosságú huzalcsupaszítás: A nagy pontosságú huzalcsupaszító furat kialakításával kompatibilis az AWG22-10 kábelekkel. Az éles vágóélek biztosítják a tisztítást és a pontos vágást a huzalmag sérülése nélkül, garantálva az optimális teljesítményt.
Ergonomikus kialakítás: Ergonómikus fogantyúkkal tervezték, kényelmes és csúszásmentes fogást biztosít, csökkentve a kéz fáradását hosszabb használat során. A fogantyúk önzáró gombbal is rendelkeznek a fokozott biztonság érdekében. Ezenkívül a fogantyú furata csavarkulcsként is használható, lehetővé téve a 6-13 mm-es csavarok és anyák meghúzását.
Prémium minőségű konstrukció: A kiváló minőségű króm-vanádium ötvözött acélból készült, a huzalcsupaszító kivételes keménységet, tartósságot, rozsdaállóságot és kopásállóságot kínál. Az éles vágóélek hatékony teljesítményt biztosítanak, lehetővé téve a feladatok könnyű és pontos elvégzését.
Széleskörű alkalmazás: Sokféle alkalmazásra alkalmas, beleértve az ipari, elektromos és háztartási feladatokat. Legyen Ön professzionális villanyszerelő vagy barkácsoló, a huzalcsupaszító szerszám jelentősen megnöveli a munka hatékonyságát és megbízható teljesítményt nyújt.

Műszaki adatok:
Anyag: króm-vanádium ötvözött acél
csíkozási tartományok: 22-10AWG / 0,8-2,6 mm
hatszögletű furatok mérete: 6/7/8/9/10/11/12/13 mm
Teljes hossz: 185 mm/ 7,3 hüvelykes
fogantyú hossza: 100 mm
cikk súlya: 140 g
Csomag mérete: 200 * 50 * 20 mm
Csomag súlya: 150 g

Csomagolási lista:
1 * Drótlehúzó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére