Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
7.999 Ft

7 hüvelykes, üvegcsöves kerti esőmérő fém kerettel, stílusos díszítéssel a kerti pázsithoz

Termékkód: E24210
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 80
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
7.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Az esőmérő divatos tiszta fém keretből és kiváló minőségű 7 hüvelykes üvegcsőből áll, amely könnyen használható és hosszú élettartamú. Segítségével megállapíthatja, hogy öntöznie kell-e a növényeket vagy sem, vagy felhasználhatja a környék időjárási mintáinak nyomon követésére. Udvar, pázsit és kert díszeként is használható. Kétféle beépítési mód van, a csavarral rögzítheti a kerítéshez a mérőeszközön lévő fenntartott furattal, vagy stabilan beillesztheti a mérőrudat a talajba.

Jellemzők:
【Segédeszköz】:
Segítségével megtudhatja, hogy öntöznie kell-e a növényeket vagy sem, vagy használható a környék időjárási mintáinak nyomon követésére. Udvar, pázsit és kert díszeként is használható. 
【Divatos dizájn】:Az esőmérő divatos tiszta fém keretből és kiváló minőségű 7 hüvelykes üvegcsőből áll, amely könnyen használható és hosszú élettartamú. Finom kivitelezés, finom és stílusos megjelenés, tökéletes esővíz kapacitás mérésére.
【Könnyű leolvasás】: Átlátszó és texturált üvegcső, tiszta és fényes skálával, a hatékony megfigyelési távolság jelentősen megnő a színes csíkok, a nagyított és félkövér számok használatával, tisztább és könnyebben olvasható, hatékonyan elkerülve a visszaverődés okozta homályos lépték problémáját. átláthatóság.
【Egyszerű telepítés】:Kétféle beépítési mód van, a csavarral rögzítheti a kerítéshez a mérőeszközön lévő fenntartott furattal, vagy stabilan beillesztheti a mérőrudat a talajba. A benne lévő üvegcső könnyen kivehető, így kényelmesen ellenőrizhető az összegyűlt esővíz és kiüríthető az üvegcső, hogy felkészüljünk a későbbi csapadékra. A művelet egyszerű és nem lesz piszkos.
【Állítható magasságú kialakítás】: Ez az esőmérő levehető kialakítású, és a teljes magassága eléri a 29 hüvelyket; a középső részt is eltávolíthatja, és 19 hüvelyk magasságra állíthatja, hogy megfeleljen az Ön különböző igényeinek.

Műszaki adatok:
Név: Esőmérő 
Anyaga: fém+üveg
Csomag mérete: 230 * 60 * 60 mm
Csomag súlya: 230 g

Csomagolási lista:
1 * Fémváz
1 * Üvegcső

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére