Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
15.999 Ft

9 az 1-ben hordozható levegőminőség-mérő PM2.5 PM10 CO CO2 TVOC HCHO AQI hőmérséklet- és páratartalom-mérő - Fekete

Termékkód: E23932B
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 160
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
15.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez az érzékelő színes kijelzővel rendelkezik, amellyel egyszerre lehet tesztelni és megjeleníteni a PM2.5, PM10, CO, CO2, TVOC, HCHO, AQI koncentrációt, hőmérsékletet és páratartalmat. Alkalmas mezőgazdasági ültetéshez, üvegházi zöldségekhez, termelési raktárhoz, anyagfeldolgozáshoz, otthoni belső terekhez, üzleti irodákhoz stb.

Jellemzők:
【9 az 1-ben levegőminőség-mérő】:
 Ez az érzékelő használható a PM2.5, PM10 koncentrációjának tesztelésére és megjelenítésére, CO, CO2, TVOC, HCHO, AQI, hőmérséklet és páratartalom egyszerre.
【Nagy pontosságú érzékelők】: Nagy pontosságú érzékelőket használ, nagy érzékenységgel, kiváló interferencia-ellenállási képességgel, stabil működési teljesítménnyel, alacsony energiafogyasztással. 
【Digitális színes kijelző】:Ez a levegőminőség monitor 3,8 hüvelykes nagyméretű digitális színes kijelzővel, kijelző fényereje állítható, így az adatok jól láthatóak és a képernyő nem vakító. Dátum és idő kijelzéssel és kettős ébresztő funkcióval.
【AQI levegőminőség-szint-jelző funkció】: Levegőminőség-szint-osztás funkcióval felszerelt, különböző színeket használva a megfigyelt levegő különböző minőségének megjelenítésére, lehetővé téve az aktuális levegőviszonyok pontosabb és vizuálisabb megismerését.
【Erős hőelvezetés】: A házon fenntartott több száz szellőzőnyílás nemcsak felgyorsítja a levegő és a gép közötti konvekciót, ezáltal hatékony érzékelést tesz lehetővé, hanem finom hőelvezetést is biztosít.
【Széles alkalmazások】:Valós idejű észlelés, adatok automatikus frissítése, többszöri felhasználással. Alkalmas mezőgazdasági ültetéshez, üvegházi zöldségekhez, termelő raktárhoz, anyagfeldolgozáshoz, otthon belső terekhez, irodákba stb.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS
Szín: fehér, fekete (opcionális)
Akkumulátor: 1 * 2500 mAh lítium akkumulátor (tartozék)
Kijelző: digitális szín kijelző
Működési feszültség: 5V
Érzékelők: PM2.5 érzékelő/ félvezető érzékelő/ elektrokémiai érzékelő
Működési hőmérséklet: 0-70℃
Páratartalom: 0-99%RH
PM2.5: 0-999 ug/m3
PM10: 0-999 ug/m3
Formaldehid : 0-9,999 mg/m
TVOC: 0-9,999 mg/m3
AQI: 0-500
Tételméret: 112 * 78 * 35 mm
Csomag súlya: 200 g
Csomag mérete: 135 * 115 * 43 mm
Csomag súlya: 320 g

Csomagolási lista:
1 * Levegőminőség-figyelő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére