Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
7.999 Ft

9999 Számoló digitális multiméter színes kijelzővel - Fekete

Termékkód: E25742B
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 80
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
7.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A multiméter kompakt méretű, és nagy sebességű chippel rendelkezik a teljes körű működés és a sokrétű mérés érdekében, számos elektrononikus komponens mérésére képes, hogy megfeleljen az Ön többfunkciós igényeinek. AC/DCVoltage, AC/DC Current, kapacitás, ellenállás, dióda és hőmérséklet mérési funkciók támogatása. Zerowire Firewire azonosítással, NCV érintésmentes érzékeléssel, be-ki hangjelzéssel, világító fénnyel és lemerült akkumulátor jelző funkcióval. Széles körben használják az elektromos tesztelő iparban, a villanyszerelő iparban, az elektronikai nagyjavítási iparban, a LED-iparban, az autójavító iparban és így tovább.

Jellemzők:

  • 【Finom kidolgozás】: ABS ejtésgátló héj, biztonságosabb a használata. Gombos működtetésű kialakítás, egykezes közvetlen kapcsoló, kényelmes és gyors, javítja a munka hatékonyságát. Szilikon védőburkolattal a leejtésállóság érdekében, biztonságosabb a használat.
  • 【Digitális színes kijelző】: Digitális színes képernyő, 9999 számlálás, a képernyőn leolvasott értékek tisztábbak, a vizuális színek gazdagabbak, a nagy képernyős kijelző egy pillantással látható. Alkalmazható különféle mérésekhez összetett környezetben, nagymértékben javítja az olvasási élményt. Középkorú és idős villanyszerelők számára alkalmas, könnyen kezelhető.
  • 【Többfunkciós mérési tervezés】: AC/DC feszültség, AC/DC áram, kapacitás, ellenállás, dióda és hőmérséklet mérési funkciókkal. Zerowire Firewire azonosítással, NCV érintésmentes érzékeléssel, be-ki hangjelzéssel, világító fénnyel és lemerült akkumulátor jelző funkcióval.
  • 【Tudományos tervezés】: Intelligens chipet alkalmaz a pontos méréshez, gyors reagáláshoz és nagy pontossághoz, amely pontos mérési eredményeket biztosít. Változatos mérés, különféle elektronikus alkatrészek mérésére alkalmas, hogy megfeleljen a többfunkciós igényeinek. Könnyen használható, és különféle munkakörnyezetekhez alkalmas, sötét környezetben is használhatja a zseblámpa megvilágítását.
  • 【Széles alkalmazások】: Nagy pontossággal, nagy sebességgel és nagy érzékenységgel, és könnyen kezelhető a mérések különböző területeken, mint például az elektronikus áramkörök tesztelése és hibakeresése, az elektronika, a kommunikáció, a számítógépek stb. hibaelhárítása és javítása. Alkalmas elektromos alkalmazásokhoz. tesztelőipar, villanyszerelő ipar, elektronikai nagyjavító ipar, LED-ipar, autójavító ipar stb.

Műszaki adatok:

  • Név: Digitális multiméter
  • Anyaga: ABS
  • Szín: fekete, piros (opcionális)
  • Elem: 2 * 1,5 V AAA elem (nem tartozék)
  • Maximális szám: 9999 darab
  • A cikk mérete: 67 * 127 * 29,2 mm
  • Csomag mérete: 137 * 75 * 66mm
  • Csomag súlya: 262g

Csomagolási lista:
1 * Digitális multiméter
1 * Tesztkábel
1 * Hőmérséklet-teszt vonal
1 * Használati útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére