A Blackview A100 a legújabb okostelefon-élményt hozza el

A Blackview A100 a legújabb okostelefon-élményt hozza el
A Blackview márka a megfizethetőbb telefonjairól ismert, de általában véve mindig is kiváló minőségű termékeket kínált. A Blackview A100 2021. június 21-én jelent meg a piacon. Ez azon kevés okostelefonok egyike, amelyek oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelővel rendelkeznek. A bekapcsológombot és az oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelőt egyetlen ergonomikus kialakításban egyesítették, amely lehetővé teszi, hogy a telefont egy zökkenőmentes mozdulattal indítsuk el és oldjuk fel.

Tervezés
A készülék egy 6,67 hüvelykes, 1080 x 2400 pixel felbontású képernyővel és egy szép, 8,9 mm-es, vékony testtel érkezik, négy különböző színben. A telefonon a képernyő közepén egy pontszerű bevágás található, amely a szelfikamera otthonául szolgál. Teljes nézetű képernyő AGC Dragontrail Glass. Nemcsak szélesebb látóteret kínál, hanem ragyogó színekkel és lenyűgöző tisztasággal is rendelkezik, így minden részletet felfedezhetsz, és maximalizálhatod a nézési élményt.

Akkumulátor
A(z) Blackview A100 Android telefon 4680mAh akkumulátorral rendelkezik. Az intelligens és gondos AI akkumulátor-kezelés képes csökkenteni a felesleges gyorsítótárat, hogy több energiát takarítson meg, majd több készenléti idővel rendelkezzen. Az A100 telefon a kiváló minőségű alkatrészek és a szoftveroptimalizálás kombinációjával aktív marad az Ön mellett, készen áll az Ön igényeire.

Android verzió és ROM


A Blackview A100 dual SIM feloldott mobiltelefonok új Android 10 rendszerrel és MediaTek Helio P70 processzorral vannak felszerelve; kiváló rendszer-üzemeltetési élményt és nagy teljesítményt nyújtanak. A 16 GB-os ROM-tároló elegendő a filmek, zenék és fényképek tárolására; zökkenőmentesen működik még összetett feladatok elvégzésekor is. Emellett a külső tárolókapacitás akár 128 GB-ig is terjedhet, aggodalom nélkül.


Kamera
Hogy egy olcsó, mindenki számára alkalmas krikett telefon legyen. A feloldott Blackview A100 telefonok 12 MP-es hátsó kamerákkal és 3 alkamerával felszerelve jobb szintre emelik a fényképek minőségét. A hátsó vaku segítségével sötét környezetben is gyorsan készíthet tiszta képeket. A nagy felbontású 8 MP-es előlapi kamerával még jobban kiemelheted arcvonásaidat tisztán és finoman. Ez a kameraképesség automatikusan felismeri a korokat, és nemtől függően kisimítja a különböző bőrtónusokat.

Az oldal tetejére