Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
31.999 Ft

ACMER lézergravírozó henger hengeres tárgyakhoz 360°-ban forgatható gravírozási tengely 4 szintbeállítással 8 db megemelt oszlopok gravírozási átmérője 4 mm-ig

Termékkód: OS6675
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 320
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
31.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Gravírozási méret: Henger átmérője 4-138mm, 4 fokozatban állítható. Nincs beszerelés, nincs beállítás, kicsomagolás után használatra kész.
▶ Könnyen kezelhető: Az ACMER forgómodul négy különböző szöggel rendelkezik a hengerek egyszerű beállításához, a működéshez lazítsa meg a két recézett csavart mindkét oldalon, nincs szükség csavarhúzóra, biztosítson egy konzolt a könnyű gravírozáshoz.
▶ Prémium minőség: Az egyrészes gumiból készült, 60A keménységű és 70A erős súrlódású henger, faragáskor rögzítheti a tárgyat, és nem korlátozza a tárgy hossza.
▶ Erős kompatibilitás: Kompatibilis a TEVOUP/XTOOL/ATOMSTACK/NEJE/Ortur/SCULPFUN/Twotrees stb. típusokkal, és a piacon lévő gravírozógépek 95%-ára alkalmazható.
▶ 8 emelt lábbal felszerelve: 4 emelt láb a lézergravírozó gép felemelésének megkönnyítésére, hogy tökéletesen illeszkedjen a forgástengelyhez. 

Műszaki adatok:
Modell: ACMER-M1
Méret: 246x165x46mm
Súly: 1kg
Anyag: Alumínium ötvözet, 303 rozsdamentes acél, vas, szilikagél, műanyag
Objektum gravírozási átmérő: 4mm≤D≤138mm
Keménység: 60A
Súrlódási erő: 70A
Csomag mérete: 295 x 185 x 80 mm
Csomag súlya: 1100 kg

Csomaglista:
1 x görgő forgástengelye
8 x emelt láb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére