Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
352.999 Ft

ACMER P2 22W-os lézergravírozó automata levegő-rásegítő rendszerrel

Termékkód: OS6822EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 3530
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
352.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
♦ 22 W lézerteljesítmény - Tökéletes a maximális vágási sebesség eléréséhez, amely 10 mm-es rétegelt lemez és 15 balsafa darabolására képes egyszerre. Különféle anyagokhoz használható, beleértve az akrilt, fát, rozsdamentes acélt, üveget, kerámiát, hengereket, bőrt, papírt, kompressziós talpat - 0,06x0,08 mm ♦ Bővített ESP32
bites alaplap - A P2 lézergravírozó sorozat alaplapja ESP32 bites chipeket használ gyorsabb számítási sebesség akár 30 000 mm/perc. Még mindig tökéletesen támogatja az olyan lézervágó szoftvereket, mint a Lightburn és a LaserGRBL
♦ Kiváló gravírozási teljesítmény - Lineáris vezetősín vezetéshez, javítja a gravírozás pontosságát, különösen a járási ív pontosságát. A 420x400 mm-es nagy felületű gravírozási tartomány megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek. Az automatikus légsegédrendszerrel felszerelve nagymértékben javítja a vágási sebességet és pontosságot, miközben elkerüli az anyag sárga égését.
♦ Széleskörű szoftver-illeszthetőség és többféle csatlakozási mód - Az ACMER-P2 sorozatú gépek számos kiforrott szobrászszoftverrel és APP-vezérléssel kompatibilisek, mint például a LaserGRBL (ingyenes), LightBurn (fizetős), LaserGRBL támogatás Windows XP/7/8/10 /11, A LightBurn támogatja a Mac OS-t és a Windowst. Adatokat továbbíthat Wi-Fi-n, USB-kábellel, APP-n és TF-kártyán keresztül.
♦ Masszív szerkezet és egyszerű beépítési kialakítás - A teljesen fém keret stabilabbá és tartósabbá teszi a gépet, és javítja a gravírozás pontosságát. Az egész gravírozógép moduláris felépítésű, és 10-15 perc alatt, mindössze 4 egyszerű lépésben sikeresen telepíthető.
♦ Átfogó védelmi intézkedések – Vészleállító gombbal felszerelve, hogy bármikor leállíthassa a gépet; Vannak billenésgátló funkció, lángérzékelő funkció, elektromos biztonsági zár. A szűrőüveg pajzsok pedig védik a szemet, és 97%-ban kiszűrik az UV sugarakat. A felhasználók és a gép lehető legnagyobb biztonságának biztosítása érdekében.

Specifikáció:
Modell: ACMER-P2 22W
Gépméret: 613x590x200mm
Fényhatékonyság: 20000mw
Gravírozás mérete: 420x400mm
Fénypont mérete: 0,08x0,1mm
Gravírozási sebesség: 30000mm/min
Elektromos szükséglet: 24V 6A DC/24V 5A DC/24V 4A DC
Alaplap: ESP32. hely
Gravírozási mód: USB/APP/Online/TF
Szoftvertámogatási rendszer: Mac, Windows, Linux
Ultrakönnyű hullámhossz: 445 ±5nm
Gravírozási anyagok: fa, műanyag, papír, bőr, bambusz, rozsdamentes acél, üveg stb.
Gravírozás módja: képgravírozás/karaktergravírozás, vázlatgravírozás/konvex gravírozás
Dokumentumformátum: SVG, NC, BMP, JPG, PNG, GCODE stb.
Támogatott szoftverek: LaserGRBL, Lightburn
Támogatott nyelvek: angol, deku, idori, jogi, kínai
Biztonsági védelem: vészleállítás, billenésgátló eszköz, elektromos biztonsági zár, lángteszt
Csomag 
mérete: 710x305x245mm
Csomag súlya: 8,3 kg

Csomagolási lista:
1 x ACMER-P2 22W lézergravírozó készlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére