Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
16.999 Ft

Akkus autófényező, 3 sebességfokozatú, állítható többfunkciós tisztítás, fémgyantázás, facsiszolás, rozsdaeltávolító gép, kézi autófesték-karcjavító gép

Termékkód: E25244
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 170
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
16.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a vezeték nélküli elektromos polírozógép ergonomikus fogantyú kialakítással, kényelmesebb fogantyú érzéssel, csökkentett vibrációval, alacsony zajszinttel és alacsony vibrációval egyidejűleg. 3 sebességfokozat állítható, így könnyedén beállíthatod igényeid szerint. Ez a csiszológép praktikus, hogy megfeleljen az Ön munkaszükségleteinek. Tökéletes facsiszoláshoz, autópolírozáshoz, fémrozsda eltávolításához, autóviaszoláshoz és viasztalanításhoz, autófényezéshez stb. 

Jellemzők:
Prémium anyag:
A ház műanyagból készült, kompakt szerkezetű, könnyű és hordozható, egykezes kezelés, könnyű hordozható és könnyen kezelhető.
Kényelmes fogantyú: Ergonomikus fogantyúkialakítás, gumibevonatú kialakítás, puha és csúszásmentes, kényelmesebb kézi tapintással, alacsony zajszinttel és alacsony vibrációval egyidejűleg.
Kefe nélküli motor: Olyan kefe nélküli motort alkalmaz, amely működés közben nem generál szikrát, és a motor nem kopik, hosszú üzemidőt biztosít. Nagy sebesség, nagy hatékonyság alacsony zajszinttel és kiváló tartósság.
Nagy polírozási hatékonyság: A nagy, 20 000 ford./perc fordulatszám gyors polírozást és anyagleválasztási sebességet tesz lehetővé, időt és energiát takarít meg, valamint megbízható és produktív munkát biztosít.
Három sebességfokozat állítható: Három sebességfokozat állítható, a kívánt munkakörülményeknek megfelelően különböző sebességeket választhat. Az 1. sebességfokozat fémkiugrások feldolgozására, a 2. fokozat a durva rozsdafoltok kezelésére, a 3. fokozat az autók karcainak kezelésére szolgál.
Akkumulátor feszültségjelző lámpa: 4 db feszültségjelző lámpával van felszerelve, amelyek 25%, 50%, 75% és 100% akkumulátor töltöttséget mutatnak. Egy pillantással tisztán ismerheti az akkumulátor töltöttségi állapotát, így időben újratöltheti.
Zseblámpa funkció: Beépített LED-es munkalámpa, világos megvilágítást biztosít sötét helyeken, kényelmesebb a használata. 
Újratölthető akkumulátor: Beépített, nagy kapacitású akkumulátor C típusú töltőfelülettel, amely számos töltési módhoz alkalmazkodik, számítógépek, mobiltelefon-töltők és más USB-portok újratölthetik ezt az eszközt.
Magas hőleadás: A ház szellőzőnyílásokkal rendelkezik a nagy hőelvezetés érdekében, hogy lehűtse a működtető mechanizmust és megóvja a túlmelegedéstől, és hosszú használat után sem ég ki.
Autópolírozó: A professzionális polírozó- és viaszgép csiszolókoronggal ellátott csiszolóanyagot használ a karcolásoknál a festék polírozására, hogy helyreállítsa a fényét. Sima és egyenletes működés, nem károsítja az autó fényezését, hagyja, hogy az autó helyreálljon, olyan fényes, mint az új.
Ruhapuffer párna: Ragyogóan működik gyantázásban, üvegpolírozásban és mázzárásban. Tisztítja és fokozza a különböző bevonatok fényét.
Kiváló minőségű szivacspárnák:3 különböző formájú szivacspárna a tisztítás alkalmazhatóságának növelésére, alkalmas durva és kis felületek polírozására. A finom porozitás, a nagy rugalmasság és a nagy vízelnyelő képesség miatt polírozó folyadékokat (pasztát, port) adhat hozzá a jobb polírozó hatás elérése érdekében.
Többfunkciós kialakítás: Tökéletes facsiszoláshoz, autópolírozáshoz, fémrozsda eltávolításához, autóviasz- és viaszmentesítéshez, autófesték-polírozáshoz stb. 
Széleskörű alkalmazások: Alkalmas autójavító gyárakban, fabútorgyárakban, vasgyárakban, építkezéseken, lakberendezésben stb.

Műszaki adatok:
Név: Autópolírozó
Anyaga: ABS
Motor fordulatszám: 20000rpm
Akkumulátor kapacitás: 1 * 4000mAh akkumulátor (tartozék)
Bemeneti feszültség: 5V, 0,6A
Kimeneti feszültség: 7,4V/0,7-6,5A
Kimeneti teljesítmény: 6-46W
Tartósság: 100 perc (maximális váltó üresjárat)
Töltési idő: 5 óra
Sebesség: 3 fokozat 1000/1200/1600rpm
Cikk méret: 175 * 55 * 180mm
Tétel 
súlya: 420 g
Csomag méret: 192 * 97 * 207 mm
Csomag súlya: 688 g

Csomagolási lista:
1 * Autópolírozó
1 * Pufferbetét
3 * Szivacsbetét
1 * C típusú kábel
1 * Csavarkulcs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére