Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
32.999 Ft

Akkus fűnyíró Weed Wacker 21V gyomirtó gép LCD képernyővel Könnyű, állítható magasságú fém vágópenge - 2 akkumulátor

Termékkód: H46820EU-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 330
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
32.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Akkus, nagy teljesítményű fűnyíró: Erőteljes, 25 000 fordulat/perc fordulatszámú motorral és szuperéles pengékkel rendelkező gyomirtónk, amely vezeték nélküli, és nem kell aggódnia a rendetlen kábel miatt, könnyedén gondoskodik a kertben lévő pázsitról. Hozd magaddal ezt a hordozható eszközt, és legyen gyors házimunkád!
Könnyű kezelhetőség: A fűnyírót állítható teleszkópos rúddal tervezték, amelynek hossza 26,5 cm/10,4 hüvelyk, bármilyen méretű ember számára alkalmas. A vágófejet pedig 3 szögben állíthatja be, így könnyedén áttöri a magas füvet és a gazt.
Újratölthető akkumulátor: 1500 mah-s akkumulátorral van felszerelve, amely szuper akkumulátor-élettartamot biztosít, töltővel, így nyírhatja a füvet a kertben és több gazban. Halkabb, biztonságosabb, környezetbarátabb és könnyebb, mint a gázos tandem trimmerek.
Több fajta penge: 2 féle nagy hatékonyságú pengével szállítjuk: A fém penge hosszú gyomok vágására és termény betakarítására alkalmas; A fűrésztárcsa vastagabb bokrok vágására és metszésére alkalmas.
Biztonsági kioldó kialakítás: A vezeték nélküli gyomirtó elindításához egyszerre 2 biztonsági kioldó gombot kell megnyomnia. Az ütközésgátló fém védőkeret megakadályozhatja a fűnyíró összeütközését és a vágókés eltörését. A terelőlemez pedig egy törmelékpajzs is lehet.

Műszaki adatok:
Feszültség: 12V    
Akkumulátor: 1500mah
Teljesítmény: 300W
Sebesség: 25000rpm
Csomag méret: 58x23x11cm
Csomag 
súlya: 2600g

Csomagolási lista:
1 x Nyíró
1 x Törmelék pajzs
1 x Ütközésgátló keret

1 x fogantyú
1 x fűrészlap
4 x rozsdamentes acél penge
1 x beszerelési alkatrészkészlet
1 x felhasználói kézikönyv
1 x hálózati töltő
1 x akkumulátor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére