Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
35.999 Ft

AM-3CH háromcsatornás főtengely vezérműtengely érzékelő szimulátor autós ECU számítógépek karbantartási tesztje

Termékkód: E24605
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 360
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
35.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Tesztelési és javítási gépkocsi motorvezérlő egység (ECU) speciális berendezések, csatlakozó asztali vagy laptop tetszőlegesen módosítható a főtengely és a vezérműtengely jel hullámformájának szerkesztéséhez. A többfunkciós LCD képernyő, a mért kimeneti hullámforma, a jel hullámforma amplitúdója és a frekvencia tetszőlegesen beállítható. Alkalmazható az autóipari ECU karbantartási teszt munkapadi mag jelforrásának, az autó főtengely vezérműtengely-jel szimulációjának és az autómotor-vezérlő egység (ECU) karbantartási tesztelésének gyártására.

Jellemzők:
Többfunkciós LCD kijelző kék háttérvilágítással, mért kimeneti hullámforma, jel hullámforma amplitúdója és frekvencia tetszőlegesen beállítható.
Valódi szabványos szinuszjelet ad ki, amelyet különféle magnetoelektromos érzékelők szimulálására használnak, és szabványos négyzethullámú jelet, amelyet Hall-típusú érzékelők szimulálására használnak.
Főtengely, vezérműtengely jelszinkron kimenet, autóipari ECU számítógépek teszteléséhez és javításához, támogatja az autó főtengely és vezérműtengely jel szimulációját. Ha saját autóipari ECU-tesztasztalt készít, használhatja jelforrásként.
Az asztali vagy laptop számítógépekhez csatlakoztatott USB porton a háromcsatornás kimenetek jel hullámformáját tetszés szerint szerkesztheti, módosíthatja és letöltheti a műszerre. Állítsa be a hiányzó fog jelét a főtengelyen anélkül, hogy számítógéphez csatlakozna.
A műszer már 50 féle, közvetlenül használható jelhullámformát tárolt, és 10 üres hely van lefoglalva. Az újonnan frissített vagy saját szerkesztésű hullámformák üres pozícióban tárolhatók, vagy felülírhatja a fenntartott jel hullámformáit.
Széleskörű alkalmazások, alkalmazhatók az autók főtengely-vezérműtengely-jelszimulációjára, az autómotor-vezérlő egység (ECU) karbantartási tesztelésére és az autóipari ECU-karbantartó laboratóriumi magjelforrások készítésére.

Műszaki adatok:
Név: Jelgenerátor 
Anyaga: műanyag
Csomag mérete: 220 * 140 * 50 mm
Csomag súlya: 550 g

Csomagolási lista:
1 * Jelgenerátor
1 * USB-kábel
1 * Jel csatlakozási vezeték
1 * Adapter
1 * 12 V-os kábel
1 * Sorkapocs vezeték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére