Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
2.999 Ft

ANENG kimeneti tesztelő, 250 V-os gyorsérzékelésű aljzatvizsgáló aljzatérzékelő szivárgásdugó polaritás földelési vonal automatikus elektromos áramkör polaritás feszültség érzékelő - Fehér

Termékkód: E24022W-EU
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 30
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
2.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Az aljzatvizsgáló segítségével ellenőrizheti a ház vezetékeit és az aljzat csatlakozási polaritását, valamint a szivárgási kioldás tesztelésére is használható. Ez egy professzionális aljzatvizsgáló, amely gyorsan észleli, hogy az aljzat vezetékcsatlakozása megfelelő-e vagy sem. 

Jellemzők:
Hordozható aljzattesztelő: Speciális aljzat, amellyel gyorsan megállapítható, hogy a dugaszoló vezeték megfelelő-e vagy sem. Kompakt méret, könnyű súly és kényelmes használat. 
Csodálatos dizájn: Kompakt, ergonomikus és nagy ütésálló ABS-házzal tervezték, amely megőrzi az ipari szabványon felüli ütés- és ütésállósági minősítést.
Plug and Play: Nincs szükség akkumulátorra, egyszerűen csatlakoztassa a szabványos konnektorhoz a működéshez, könnyen használható.
Detect 6 Commom Wiring Probléma: Úgy tervezték, hogy észlelje a leggyakoribb vezetékezési problémákat: helyes, nyitott föld, nyitott nulla, éles/semleges fordított, feszültség alatti/földelt fordított, feszültség alatti/földelt fordított, hiányzó földelés.
Széleskörű alkalmazás: Széles körben használják elektromos karbantartási tesztelésre, irodai aljzatok tesztelésére, elosztó tesztelésére és fali aljzatok tesztelésére iskolákban, laboratóriumokban, gyárakban és más szociális területeken. A lakásfelújítás és a biztonsági ellenőrzés elfogadása sok időt takarít meg az aljzatokkal kapcsolatos problémák tesztelésében.

Műszaki adatok:
Csatlakozó: EU
Szín: Fekete / Fehér (opcionális)
Anyag: ABS
Névleges feszültség: 250 V, 60 Hz
RCD Áram: 6 mA
Tételméret: 56 * 56 * 44 mm
Csomag súlya: 48,6 g
Csomag súlya: 51 g
Csomag mérete: 5,8 * 4,9 * 5,9 cm

Csomaglista:
1 * Aljzat teszter
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére