Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
311.999 Ft

ATOMSTACK A20 Pro 20W lézergravírozó vágógép Air Assist tartozékkal

Termékkód: OS6537EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 3120
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
311.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Szemvédő 
kialakítás: A panorámás szűrőüveg védőburkolat nagyon jó szerepet játszik a szem védelmében, az ultraibolya fény 97%-át kiszűri, szemüveg nélkül is nézheti a lézergravírozást. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
Könnyű telepítés: A teljesen alumíniumötvözetből készült eloxált szerkezet tartósabbá teszi a gépet, és az összeszerelés általában 20-30 percen belül befejezhető.
Szuper nagy teljesítmény:20 W-os lézeres gravírozó. A lézer kimeneti teljesítménye a legújabb generációs, négy darab 6W-os lézercsatolási technológia révén megemelkedik, amely képes levágni a 12-15 mm vastag wolfram táblát, valamint a 8 mm vastag fekete akril táblát egyetlen lépéssel, és még a 0,05 mm vastagot is levágja. rozsdamentes acéllemez.
Frissítés Air Assist Kit: A 20 W-os gravírozó 30-60L/perc légsegéd szivattyúkészlettel van felszerelve, amely javíthatja a vágási és gravírozási sebességet a tisztább felülettel, valamint meghosszabbíthatja az élettartamot. A legújabb 10 hengeres légfóliaszivattyúval a légáramlás nagyobb és stabilabb.
Továbbfejlesztett lézer:Gravírozás előtt nincs szükség a fókusz beállítására. A fókuszpont területe csak 1/3-a más hagyományos lézereknél. Kombinálja a precíziós gravírozást és a nagy energiájú vágást egyszerre. A fixfókuszú lézer lézerereje stabilabb, mint a zoomlézeré.
Pontos léptékvonalak tengelye: Pontos léptékvonalak találhatók az X és Y tengelyen a gyors hosszmérés érdekében. A 400x400 mm-es nagy felületű gravírozási intervallum megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.
Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis lehet különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP/7 /8 / XP / 10-et, valamint támogatja a MAc rendszert (LightBurn), a gravírozási fájlformátum támogatja az NC, BMP, JPG-t , PNG, DXF stb.
További funkciók:Integrált csavarrudat használ, ami precízebbé teszi a lézer mozgását és tartósabbá a csatolást. Az offline gravírozás támogatása; Váratlan helyzet esetén a gravírozás biztonságosabbá tétele érdekében bármikor állítsa le a gépet. A lézeres szinterezési hőmérséklet legfeljebb 2400 ℃.

Specifikáció:
Modell: ATOMSTACK A20 Pro
Nyomtatási méret: Javasolt nyomtatási méret 400*400mm
Formázási tárgyak: Fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, áramköri lap, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizáló réteg és fém festékréteg, 304 rozsdamentes acél, üveg , kerámia, pamutszövet, pala;
Éles tárgyak: karton, nem szőtt szövet, fa tábla, akril, néhány vékony műanyag tábla, szivacs;
Gép teljesítménye: 130 W
Lézer kimeneti teljesítmény: 20 W

Llézerpont: 0,08 * 0,1 mm
Fókuszálási módszer: Fix fókuszú lézer, nincs szükség fókuszálásra
Lézeres védőburkolat: védi a felhasználó szemét, és megakadályozza, hogy háziállatok megragadják a lézerpontot.
Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP/Win 7/Win 8/Win 10 rendszert.
Bemeneti formátum: CN, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Bemeneti feszültség: AC100-240V, 50/60Hz
Kimeneti feszültség: DC12V, 5A
Csomag mérete: 57 x 52 x 18cm
C
somag súlya: 10,6 kg

Csomagolási lista:
1 x ATOMSTACK A20 Pro lézergravírozó készlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére