Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
104.999 Ft

ATOMSTACK A5 Pro 5,5 W CNC asztali barkácsoló lézergravírozó vágógép 410x400 gravírozási területtel

Termékkód: OS4728EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1050
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
104.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Új szemvédő kialakítás】: A lézeres védőburkolat nagyon jó szerepet játszik a szem védelmében. Ön és a körülötte lévő emberek szemüveg viselése nélkül nézhetik a lézergravírozást. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
【Szilárd és könnyen telepíthető szerkezet】: A teljesen fém szerkezetű kialakítás szilárdabbá és tartósabbá teszi a gépet, és javítja a gravírozás pontosságát. Az egész szerkezetet gyors összeszerelésre tervezték, és az összeszerelés általában 10-20 percen belül elvégezhető.
【Frissített fixfókuszú lézer】:A gravírozás a fókusz beállítása nélkül is elvégezhető; Az új lézer egyszerre képes kombinálni a precíziós gravírozást és a nagy energiájú vágást. A fixfókuszú lézer lézerereje stabilabb, mint a zoomlézeré.
【Ultra-finom kompressziós lézer】: A lézer teljesítménye 4,5-5,5 W, a nagy teljesítményű gravírozás gyorsabb és pontosabb. Az ultrafinom lézeres fókuszterület 0,23 mm^2-re csökkent. A nagy sűrűségű lézerrel könnyedén vágható 12 mm vastag fa és fekete akril; közvetlenül gravírozhat sima rozsdamentes acél fémet és kerámiát.
【Intelligens biztonsági védelem】:Ha a lézer abnormális állapotban van, és továbbra is besugárzik, a lézer automatikusan leáll, hogy megakadályozza a tüzet; ha a gravírozógépet külső erő éri, a lézer automatikusan leáll, hogy elkerülje a veszélyt (az ügyfelek választhatják, hogy használják-e ezt a funkciót).
【Kiterjedt kompatibilitás】: A gép kompatibilis lehet különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Windows XP/7/8/10 (LaserGRBL), valamint támogatja a Mac rendszert (LightBurn), a gravírozási fájlformátum támogatása az NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
【Precíziós skálavonal tengely】:Az X-tengely és az Y-tengely precíziós skálavonalakkal rendelkezik, amelyek kényelmesek a gyors hosszmérés elvégzéséhez. A 410x400 mm-es nagy felületű gravírozási intervallum megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek. Széles körben használják fémben (nem tükröződő vagy feketére festett), fában, műanyagban, papírban, bambuszban, bőrben stb.
【Integrált csavarrúd】: A gép beépített csavarrudat használ kombinált tengelykapcsoló helyett. A léptetőmotor és a csavarrúd egybe van építve, ami precízebbé teszi a lézer mozgását és tartósabbá a tengelykapcsolót.

Műszaki adatok:
Termékmodell: ATOMSTACK A5 Pro
keret anyaga fémlemez + alumínium profil
Bemeneti feszültség: AC100-240V, 50/60Hz
Kimeneti feszültség: DC12V, 3A
Gravírméret: 410*400mm
Faragványok: Minden fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium-oxid, tükröződésmentes bevonat és lakkozott fém.
Vágó tárgyak: karton, nem szőtt szövet, vékony fa, fekete akril anyag, vékony műanyag tábla.  
Lézerteljesítmény: 40W
Lézer kimeneti teljesítmény: 4,5-5,5W
Hullámhossz: 455±5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási módszer: Fix fókuszú lézer, nincs szükség fókuszálásra
Lézerbiztonsági védelem: Ha a lézer vezérlés alatt áll, a motor nem mozog és a lézer világít. Ha a felhasználó elfelejti kikapcsolni a lézert, a lézer egy bizonyos időtartam után automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a tüzet. A rendszer érzékeli az ütési mozgást, és a gép leáll a veszély elkerülése érdekében.
Lézeres védőburkolat: védi a felhasználó szemét, és megakadályozza, hogy háziállatok megragadják a lézerfolt.
Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP/Win 7/Win 8/Win 10 rendszert.
Beviteli formátum: NC, BMP, JPG, PNG, DXF, stb.
Adatátviteli mód: USB csatlakozási
eszköz mérete: 57 * 60 * 27 cm
Berendezés 
súlya: 3426 g
Csomag méret: 59x35x3 cm
Csomag súlya: 5072 g

Csomagolási lista:

1 * X-tengely szerelvény
2 * 57CM szakasz
2 * 48CM szakasz
1 * Vezérlődoboz
3 * Támasztó lábak
1 * Szemüveg
1 * Lézer
1 * Tápadapter
1 * Tápkábel
1 * USB-kábel
1 * 1-5. lépés Telepítési csomag
1 * M5 hatlapfejű csavarkulcs
10 * Hengerelt szalag
3 * Kis fa
1 * Fókusztávolságú film
1 * M3 hatlapfejű csavarkulcs
1 * Marker
1 * Ecset
3 * Kis akril

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére