Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
84.999 Ft

Atomstack B1 lézergravírozó vágógép védődoboz

Termékkód: OS6596EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 850
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
84.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
All Metal Box - ATOMSTACK B1 lézergravírozó és vágógép védődoboz porvédő, fém szerkezet, stabil és szilárd, tűz- és porálló.
Akril védőablak - A védődoboz felett akril ablak kialakítás található, amely képes megszűrni a lézerfényt a szem védelme érdekében.
Füstszűrő és -tisztító rendszer - A doboz héja levegőbemenettel és szellőzőventilátorral van felszerelve. Kifelé egy szellőzőcső van csatlakoztatva. A szellőzőcső másik vége egy szűrőrendszerhez csatlakozik, amely hatékonyan tudja elszívni és megtisztítani a gravírozás során keletkező füstöt.
Levehető kivitel- A védődoboz alja mozgatható fenéklappal van felszerelve, amely szükség esetén eltávolítható, és az Ön igényeinek megfelelő henger helyezhető el hengerek gravírozásához a védődobozban. Ezenkívül kényelmesen el tudja takarítani a gravírozás vagy vágás után keletkező hulladékot.
Erős kompatibilitás – Alkalmazható minden típusú ATOMSTACK gravírozógéphez, valamint a piacon lévő egyéb gravírozógépek 95%-ához.

Leírás:
Modell: B1
Anyag: Rozsdamentes acéllemez + akrillemez
Termék mérete: 736 x 651 x 358 mm

Csomag mérete: 73 x 45 x 31 cm
Csomag súlya: 17,5 kg

Csomagolás
1 x Dobozkészlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére