Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
202.999 Ft

Atomstack Maker A10 V2 10W lézergravírozó FB2 összecsukható védőburkolattal és D2 légszűrővel

Termékkód: C-OS03569-4
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 2030
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
202.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
♦ Nagy sebességű lézergravírozó: A gravírozás sebessége 2-szeresére nő: a legújabb technológiával 24000 mm/perc nagysebességű gravírozást tud megvalósítani, a sebesség pedig 2-szeresére nő. Legyen szó feldolgozóiparról vagy egyéni felhasználóról, termékeink megfelelnek az Ön igényeinek, javítják a munka hatékonyságát és lerövidítik a gyártási időt. A 400x400 mm-es nagy munkaterület határtalan kreatív teret biztosít.
♦ Új szerkezet: A lineáris csúszósín + tartálylánc kialakítás fokozza a szerkezeti pontosságot és optimalizálja a kábelköteg elrendezését, ezáltal javítva a termék pontosságát és stabilitását. Ez a kialakítás csökkentheti a gép zaját és rezgését is, jobb munkakörnyezetet biztosítva.
♦ Nagy pontosság: Új 50 mm-es gyújtótávolságú fényforrás, vezető vágási képesség. Nem csak a vágási hatékonyság javítható, hanem a vágás minősége és pontossága is. 
♦ Új fókuszáló eszköz: Állítsa be pontosabban a gyújtótávolságot: új fókuszáló eszközzel felszerelve pontosabban állíthatja be a gyújtótávolságot. Ez a kialakítás nem csak a vágás minőségét javíthatja, hanem megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a vágást. Ezen kívül fókuszáló eszközeink különböző vastagságú anyagokhoz illeszthetők.
♦ A második generációs APP vezérlés: átveszi a második generációs APP vezérlést, beleértve a vágási modellanyag könyvtárat, a gazdag tervezési funkciókat és a stabil kapcsolatvezérlést. Ez a kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára a lézervágó gép kényelmesebb kezelését, javítva a munka hatékonyságát és a vágás minőségét.
♦ Továbbfejlesztett kettős kompressziós pontcsatolási technológia: az ultrafinom lézeres fókuszterület 0,06*0,06 mm-re csökken, és a nagy sűrűségű lézerrel könnyen vágható 18 mm-es balsafa, 13 mm-es paulowniafa, 6 mm-es basszusfa rétegelt lemez és 15 mm vastag fekete akril; közvetlenül gravírozhat tükrös rozsdamentes acélt, kerámiát, üveget stb., a gravírozási és vágási sebesség 40%-kal nagyobb, mint a nem pontszerű tömörítésű modellé, ami egy 150 W-os CO₂ lézergravírozó gép hatásához hasonlítható.
♦ Kiváló gravírozási és vágási képesség: 10-12W lézerteljesítmény. Kiválóan alkalmas sügér fenyő paulownia, rétegelt lemez, sárga barack, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg, kerámia faragására; És vágja a parafát, az alacsony sűrűségű hablapot, a nem átlátszó akrilt és így tovább.
♦ Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert, és támogatja a MAc rendszert (LightBurn), gravírozási fájlformátum támogatása NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
♦ Biztonsági védelem: Az új panorámaszűrő védőburkolat nagyon jól védi a szemet, az ultraibolya fény 97%-át kiszűri, Ön és a körülötte lévők szemüveg viselése nélkül nézhetik a lézert. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
♦ Erőteljes bővíthetőség: választható védődoboz típus, forgótengelyes tartozékok, tisztítók, hosszabbító tengelyek, kamerák, keresztlézeres pozicionálás, lángérzékelő modulok, vízszintes giroszkópok és egyéb kiegészítők választhatók (külön megvásárolható).

Többrétegű anyag: A védődoboz 3 rétegből áll, köztük 900D oxford szövetből, méhsejtből és lángálló kendőből (szilikon bevonattal), könnyű, nagy sűrűségű és tűzálló.
Meghosszabbított füstcső: A füstelvezető cső a legrövidebb esetben 50 cm-re zsugorodhat, és a leghosszabbnál 2 m-re nyúlhat. Kényelmes a csövet a nyílt térbe húzni a füstelvezetéshez.
Nagy hely: FB2 védődoboz terület akár 760x730x400mm/29,9x28,7x15,7 hüvelykig, elég nagy ahhoz, hogy kompatibilis legyen a piacon kapható 99%-ban félvezető lézergravírozókkal.
Sima levegő bemeneti és kimeneti kialakítás: megnövelt levegő bemenettel, amely nagymértékben javítja a levegő keringésének hatékonyságát a dobozban, és elkerüli az alacsony nyomás hatását. 
Használatra nyitva: A doboz összecsukható és könnyen tárolható, és hordozható, hogy iskolába, irodába, stúdióba stb. vigye. Bármilyen problémája van, forduljon bizalommal üzletünkhöz. Megtiszteltetés téged szolgálni.

1. Lézervágásra tervezve: Atomstack Maker D2 légtisztító, kifejezetten lézervágáshoz kifejlesztett 8 rétegű szűrőelem, hatékonyan képes kiszűrni a lézervágás során keletkező szagokat és káros anyagokat, 99,97%-os szűréssel (atomstack laboratóriumi vizsgálati adatok). ).
2. Hozzájáruljon a környezetvédelemhez: Ha a vágási füstgázt közvetlenül a légkörbe engedi, az nagyobb szennyezést okoz, ezért használjon légtisztítót a levegő frissesítéséhez.
3. Egészséges alkotás: használja az atomstack maker légtisztítót, és mondjon búcsút minden szennyező gáznak: PM2,5/PM10/formaldehid/TVOC stb. Az egészség felbecsülhetetlen, az Ön és családja egészsége érdekében, kérjük, tegyen jó munkát a biztonság védelméről.
4. Törje át a munkakörnyezet korlátait: többé nem kell aggódnia a lézervágó munkahely miatt, használja az atomstack gyártó védőburkolatát és légtisztítóját, nem kell aggódnia a füstelvezetés és a légszennyezés miatt, biztonságosan dolgozhat garázsban, pincében vagy műhelyben.
5. Hosszú élettartam: egyetlen szűrőelem naponta körülbelül 3 órán keresztül használható normál lézeres falemezben, és 3 hónapig folyamatosan működik, és az egyetlen folyamatos munkaidő elérheti a 200 órát, így hosszú távú hatékony védelmet biztosít .
6. Könnyen cserélhető: mindössze 3 lépés, nem kell szétszerelni az áramkört, és gyorsan, öt perc alatt cserélje ki a szűrőelemet;
7. Kiváló alkalmazkodóképesség: az atomstack készítő tisztító az Atomstack, Ortur, NEJE, xtool és más márkák összes védődobozos termékéhez illeszthető.

Specifikáció:
Termékmodell: ATOMSTACK Maker A10 V2
Gravírozás mérete: 400*400mm

Lézer teljesítmény: 50W
Lézer kimeneti optikai teljesítmény: 10-12W
Lézer hullámhossz: 455±5nm
Gravírozási pontosság: 0.01mm
Fókuszálási mód: fix
lézerfókuszos
, fókuszálás nélkül
Lézer fókusz: 0,05*0,05mm
Termék anyaga: áramköri lap V/PWM modulációs kártya
Vezeték: 22#2P2.54 sorkapocs fordított vezeték 80mm
Optikai lencse: φ6/üveg
Ventilátor: 12V
Lézersugár mód: Pontos
munkamód: impulzusos munka
Spot mérete: 0.05*0.05 mm
Működési idő: 10000H
Üzemi hőmérséklet: 0℃~70℃
Tárolási hőmérséklet: -40℃~85℃
Szinterezési hőmérséklet

: 800°C

Gravírozható/vágható anyagok
Faragási anyag: Basswood fenyő paulownia, rétegelt lemez, sárga őszibarack, mahagóni, bambusz, nátronpapír, műanyag, bőr, NYÁK tábla, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg, kerámia, pamutszövet, kőzetlemez, sűrűségű tábla, nátronpapír, nem átlátszó akril tábla, gyanta, mesterséges szarvasmarha csont, gumi, magas - sűrűségű hablap, olajfestménypapír, A4-es papír, levelek stb.
Vágóanyag: nátronpapír, nem szőtt szövet, keményfa, paulownia, sügér, fenyő, 2 mm-nél kisebb bambusz, parafa, kis sűrűségű hablap, nem átlátszó akril, kevesebb, mint 2 mm vastag ABS, PP és egyéb műanyag lapok, szivacs stb.
Lézeres védőburkolat: a lézeren védőburkolat található, amely védi a felhasználó szemét, nincs szükség további védőszemüveg viselésére. Ugyanakkor megakadályozza, hogy házi kedvencek megragadják a lézerpontot

Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert
Támogatott fájlformátumok NC, BMP, JPG, PNG, DXF,
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Tápellátás: 100-240V AC, 50/60HZ Kimenet: 12V 5A

Gépméret: 641*565*218mm (H*Sz*H)
Gép súlya: 4 kg

Modell: FB2
Termék mérete: 740x206mm
Munkaterület: 760x730x400 mm
Feszültség: 100-240 V

Modell: D2
Márka: Atomstack Maker
Méret: 240x269x404mm
Tápellátás: 5V 1A
Zajszint: 450≤dB
Levegőáramlás: 255m³/h
Feszültség: 100-240V

Óvintézkedések:
●A lézergravírozó gép használata előtt figyelmesen olvassa el a kézikönyvet
. A lézergravírozó gép használatakor kérjük, helyezze fel a lézeres védőburkolatot, ha nincs felszerelve, akkor védőszemüveget kell viselnie
●Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét
●Kérjük, kerülje az erős ütést a
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a készüléket. lézer. 
●Az átlátszó akril nem gravírozható közvetlenül.

Csomagolási lista:
1 x ATOMSTACK Maker A10 V2 lézergravírozó
1 x rögzítő csavar
1 x szerszámos táska
4 x lábpárna hab
3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötő
1 x szárítószer
1 x kefe
1 x tiszta kendő
1 x hálózati adapter
1 x szemüveg
1 x kézikönyv
1 x adatkábel
1 x lézermodul
1 x X-tengely szerelvény
1 x Y tengely bal profil
1 x Y tengely jobb profil
1 x profil az alapon
1 x talp alsó profil
3 x lábtartó

1 x védődoboz
1 x Kipufogócső
1 x Fém hálós burkolat
1 x Kipufogó ventilátor
1 x DC12V tápegység
4 x M4*50 csavar és anya kombináció
1 x torok karika
1 x karimás ventilátor
1 x H3 imbuszkulcs
1 x lapos csavarhúzó

1 x légtisztító

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére