Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
105.999 Ft

Atomstack Maker A5 V2 6W lézergravírozó 24000 mm/perc sebesség 400x400mm gravírozási terület

Termékkód: OSB0018EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1060
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
105.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
♦  Nagy sebességű lézergravírozó:  A gravírozás sebessége 2-szeresére nő: a legújabb technológiával 24000 mm/perc nagysebességű gravírozást tud megvalósítani, a sebesség pedig 2-szeresére nő. Legyen szó feldolgozóiparról vagy egyéni felhasználóról, termékeink megfelelnek az Ön igényeinek, javítják a munka hatékonyságát és lerövidítik a gyártási időt. A 400x400 mm-es nagy munkaterület határtalan kreatív teret biztosít.
♦  Nagy pontosság: Új, 50 mm-es gyújtótávolságú fényforrás, vezető vágási képességgel. Nem csak a vágási hatékonyság javítható, hanem a vágás minősége és pontossága is. És felszerelve egy új fókuszbeállító készülékkel, amely pontosabban állítható és. Emellett fókuszáló egységeink különböző vastagságú anyagokat is képesek fogadni.
♦  Továbbfejlesztett kettős kompressziós pont csatlakozási technológia:Az ultrafinom lézeres fókuszterület 0,05*0,05 mm-re csökken, és a nagy sűrűségű lézerrel könnyen vágható 10 mm-es balsafa, 10 mm-es paulowniafa, 5 mm-es basszusfa rétegelt lemez és 12 mm vastag fekete akril; közvetlenül gravírozhat tükrös rozsdamentes acél fémet, kerámiát, üveget stb., a gravírozási és vágási sebesség 40%-kal magasabb, mint a nem pontszerű kompressziós modellé, ami egy 90 W-os CO₂ lézergravírozó gép hatásához hasonlítható.
♦  Kiváló 6 W-os gravírozási és vágási képesség: Különféle anyagfeldolgozáshoz alkalmas: alkalmas fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, PCB, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg faragására, kerámia, pamutszövet, léc és egyéb anyagok.
Stabil és integrált gépszerkezet: A lineáris csúszósín + tartálylánc vadonatúj kialakítását alkalmazták a szerkezeti pontosság növelése és a kábelköteg-elrendezés optimalizálása érdekében, ezáltal javítva a termék pontosságát és stabilitását. Csökkenti a gép zaját és rezgését is. Az A5 V2 beépített csavart használ a kombinált tengelykapcsoló helyett. A léptetőmotor és a csavar egybe van építve, ami precízebbé teszi a lézer mozgását és tartósabbá a tengelykapcsolót.
♦  Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert, és támogatja a MAc rendszert (LightBurn), gravírozási fájlformátum támogatása NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
♦ Biztonsági védelem: Az új panorámaszűrő védőburkolat nagyon jól védi a szemét, kiszűri az ultraibolya fény 97%-át, Ön és a körülötte lévők szemüveg viselése nélkül nézhetik a lézert. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
Erőteljes bővíthetőség: választható védődoboz típus, forgótengelyes tartozékok, tisztítók, hosszabbító tengelyek, kamerák, keresztlézeres pozicionálás, lángérzékelő modulok, vízszintes giroszkópok és egyéb kiegészítők választhatók (külön megvásárolható).

Specifikáció:
Termékmodell: ATOMSTACK Maker A5 V2
Lézer teljesítmény: 40W
Lézer kimeneti optikai teljesítmény: 5,5-6W
Lézer hullámhossz: 455±5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási mód: fixfókuszú lézer, nincs fókuszálás
Gravírozás mérete: 400*400mm
Faragási anyag: Basswood fenyő paulownia, rétegelt lemez, sárga őszibarack, mahagóni, bambusz, nátronpapír, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg, kerámia, pamutszövet, kőzetlemez, sűrűségtábla, nátronpapír, nem átlátszó akril tábla, gyanta, mesterséges szarvasmarha csont, gumi, nagy sűrűségű hab tábla, olajfestmény papír, A4-es papír, levelek stb.
Vágóanyag: nátronpapír, nem szőtt szövet, keményfa, paulownia, sügér, fenyő, 2 mm-nél kisebb bambusz, parafa, kis sűrűségű hablap, nem átlátszó akril, 2 mm-nél kisebb vastagságú ABS, PP és egyéb műanyag lapok, szivacs stb.
Lézeres védőburkolat: a lézeren védőburkolat található, amely védi a felhasználó szemét, nincs szükség további védőszemüveg viselésére. Ugyanakkor megakadályozza, hogy háziállatok megragadják a lézerpontot
Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 rendszert
Támogatott fájlformátumok NC, BMP, JPG, PNG, DXF,
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Tápellátás: 100-240V AC, 50/60HZ Kimenet: 12V 5A
Lézerfókusz: 0,05*0,05mm
Termék anyaga: áramköri lap V/PWM modulációs kártya
Vezeték: 22#2P2.54 sorkapocs fordított vezeték 80mm
Optikai
lencse
: φ6/üveg
Ventilátor: 12V
lézersugaras mód: Spot
munkamód: impulzusos munka
Spot mérete: 0,05*0,05mm
Működési idő: 10000H
Üzemi hőmérséklet: 0℃~70℃
Tárolási hőmérséklet: -40℃~85℃
Szinterezési hőmérséklet: 800°C
Csomag mérete:
Csomag súlya: 

Óvintézkedések:
●A lézergravírozó gép használata előtt figyelmesen olvassa el a kézikönyvet.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 éven aluli gyermekeknek tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, mert ez sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert. 
●Az átlátszó akril nem gravírozható közvetlenül.

Csomagolási lista:
1 x ATOMSTACK Maker A5 V2 lézergravírozó
1 x rögzítőcsavar
1 x szerszámos táska
4 x lábpárna hab
3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötő
1 x szárítószer
1 x 
kefe
1 x tiszta kendő
1 x hálózati adapter
1 x szemüveg
1 x kézi
1 x adatkábel
1 x lézer modul
1 x X-tengely szerelvény
1 x Y tengely bal profil
1 x Y tengely jobb profil
1 x profil az alapon
1 x alap alsó profil
3 x lábtartó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére