Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
151.999 Ft

Atomstack Maker A5 V2 6W lézergravírozó FB2 összecsukható védőburkolattal és D2 légszűrővel

Termékkód: C-OS03568-4
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1520
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
151.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
♦ Nagy sebességű lézergravírozó: A gravírozás sebessége 2-szeresére nő: a legújabb technológiával 24000 mm/perc nagysebességű gravírozást tud megvalósítani, a sebesség pedig 2-szeresére nő. Legyen szó feldolgozóiparról vagy egyéni felhasználóról, termékeink megfelelnek az Ön igényeinek, javítják a munka hatékonyságát és lerövidítik a gyártási időt. A 400x400 mm-es nagy munkaterület határtalan kreatív teret biztosít.
♦ Új szerkezet: A lineáris csúszósín + tartálylánc kialakítás fokozza a szerkezeti pontosságot és optimalizálja a kábelköteg elrendezését, ezáltal javítva a termék pontosságát és stabilitását. Ez a kialakítás csökkentheti a gép zaját és rezgését is, jobb munkakörnyezetet biztosítva.
♦ Nagy pontosság: Új 50 mm-es gyújtótávolságú fényforrás, vezető vágási képesség. Nem csak a vágási hatékonyság javítható, hanem a vágás minősége és pontossága is. 
♦ Új fókuszáló eszköz: Állítsa be pontosabban a gyújtótávolságot: új fókuszáló eszközzel felszerelve pontosabban állíthatja be a gyújtótávolságot. Ez a kialakítás nem csak a vágás minőségét javíthatja, hanem megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a vágást. Ezen kívül fókuszáló eszközeink különböző vastagságú anyagokhoz illeszthetők.
♦ A második generációs APP vezérlés: átveszi a második generációs APP vezérlést, beleértve a vágási modellanyag könyvtárat, a gazdag tervezési funkciókat és a stabil kapcsolatvezérlést. Ez a kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára a lézervágó gép kényelmesebb kezelését, javítva a munka hatékonyságát és a vágás minőségét.
♦ Továbbfejlesztett Dual Compression Spot Coupling Technology: Az ultrafinom lézeres fókuszterület 0,05*0,05 mm-re csökken, és a nagy sűrűségű lézerrel könnyen vágható 10 mm-es balsafa, 10 mm-es paulowniafa, 5 mm-es basszusfa rétegelt lemez és 12 mm vastag fekete akril; közvetlenül gravírozhat tükrös rozsdamentes acél fémet, kerámiát, üveget stb., a gravírozási és vágási sebesség 40%-kal magasabb, mint a nem pontszerű kompressziós modellé, ami egy 90 W-os CO₂ lézergravírozó gép hatásához hasonlítható.
♦ Kiváló 6 W-os gravírozási és vágási képesség: Különféle anyagfeldolgozáshoz alkalmas: alkalmas fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, PCB, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg faragására, kerámia, pamutszövet, léc és egyéb anyagok.
♦ Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert, és támogatja a MAc rendszert (LightBurn), gravírozási fájlformátum támogatása NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
♦ Integrált csavar: A gép kombinált tengelycsatlakozó helyett integrált csavart használ, a léptetőmotor és a csavar egybe van építve, ami pontosabbá teszi a lézermozgást és tartósabbá a tengelykapcsolót.
♦ Biztonsági védelem: Az új panorámaszűrő védőburkolat nagyon jól védi a szemet, az ultraibolya fény 97%-át kiszűri, Ön és a körülötte lévők szemüveg viselése nélkül nézhetik a lézert. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
♦ Erőteljes bővíthetőség: választható védődoboz típus, forgótengelyes tartozékok, tisztítók, hosszabbító tengelyek, kamerák, keresztlézeres pozicionálás, lángérzékelő modulok, vízszintes giroszkópok és egyéb kiegészítők választhatók (külön megvásárolható).

Többrétegű anyag: A védődoboz 3 rétegből áll, köztük 900D oxford szövetből, méhsejtből és lángálló kendőből (szilikon bevonattal), könnyű, nagy sűrűségű és tűzálló.
Meghosszabbított füstcső: A füstelvezető cső a legrövidebb esetben 50 cm-re zsugorodhat, és a leghosszabbnál 2 m-re nyúlhat. Kényelmes a csövet a nyílt térbe húzni a füstelvezetéshez.
Nagy hely: FB2 védődoboz terület akár 760x730x400mm/29,9x28,7x15,7 hüvelykig, elég nagy ahhoz, hogy kompatibilis legyen a piacon kapható 99%-ban félvezető lézergravírozókkal.
Sima levegő bemeneti és kimeneti kialakítás: megnövelt levegő bemenettel, amely nagymértékben javítja a levegő keringésének hatékonyságát a dobozban, és elkerüli az alacsony nyomás hatását. 
Használatra nyitva: A doboz összecsukható és könnyen tárolható, és hordozható, hogy iskolába, irodába, stúdióba stb. vigye. Bármilyen problémája van, forduljon bizalommal üzletünkhöz. Megtiszteltetés téged szolgálni.

1. Lézervágásra tervezve: Atomstack Maker D2 légtisztító, kifejezetten lézervágáshoz kifejlesztett 8 rétegű szűrőelem, hatékonyan képes kiszűrni a lézervágás során keletkező szagokat és káros anyagokat, 99,97%-os szűréssel (atomstack laboratóriumi vizsgálati adatok). ).
2. Hozzájáruljon a környezetvédelemhez: Ha a vágási füstgázt közvetlenül a légkörbe engedi, az nagyobb szennyezést okoz, ezért használjon légtisztítót a levegő frissesítéséhez.
3. Egészséges alkotás: használja az atomstack maker légtisztítót, és mondjon búcsút minden szennyező gáznak: PM2,5/PM10/formaldehid/TVOC stb. Az egészség felbecsülhetetlen, az Ön és családja egészsége érdekében, kérjük, tegyen jó munkát a biztonság védelméről.
4. Törje át a munkakörnyezet korlátait: többé nem kell aggódnia a lézervágó munkahely miatt, használja az atomstack gyártó védőburkolatát és légtisztítóját, nem kell aggódnia a füstelvezetés és a légszennyezés miatt, biztonságosan dolgozhat garázsban, pincében vagy műhelyben.
5. Hosszú élettartam: egyetlen szűrőelem naponta körülbelül 3 órán keresztül használható normál lézeres falemezben, és 3 hónapig folyamatosan működik, és az egyetlen folyamatos munkaidő elérheti a 200 órát, így hosszú távú hatékony védelmet biztosít .
6. Könnyen cserélhető: mindössze 3 lépés, nem kell szétszerelni az áramkört, és gyorsan, öt perc alatt cserélje ki a szűrőelemet;
7. Kiváló alkalmazkodóképesség: az atomstack készítő tisztító az Atomstack, Ortur, NEJE, xtool és más márkák összes védődobozos termékéhez illeszthető.

Specifikáció:
Termékmodell: ATOMSTACK Maker A5 V2
Gravírozás mérete: 400*400mm

Lézerteljesítmény: 40W
Lézer kimeneti optikai teljesítmény: 5,5-6W
Lézer hullámhossz: 455±5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási mód: fix fókusz, nincs szükség
lézerfókuszra : 0.05*0.05mm
Termék anyaga: áramköri lap V/PWM modulációs kártya
Vezeték: 22#2P2.54 sorkapocs fordított vezeték 80mm
Optikai lencse: φ6/üveg
Ventilátor: 12V
Lézersugár mód: Pontos
munkamód: impulzusos munka
Spot mérete: 0.05* 0,05mm
Működési idő: 10000H
Üzemi hőmérséklet: 0℃~70℃
Tárolási hőmérséklet: -40℃~85℃
Szinterezési hőmérséklet: 800°C

Faragási anyag: Basswood fenyő paulownia, rétegelt lemez, sárga őszibarack, mahagóni, bambusz, nátronpapír, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium oxid, fényvisszaverődésmentes galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg, kerámia, pamutszövet, kőzetlemez, sűrűségtábla, nátronpapír, átlátszatlan akril tábla, gyanta, mesterséges szarvasmarha csont, gumi, nagy sűrűségű hablap , olajfestmény papír, A4-es papír, levelek stb.
Vágóanyag: nátronpapír, nem szőtt szövet, keményfa, paulownia, sügér, fenyő, 2 mm-nél kisebb bambusz, parafa, kis sűrűségű hablap, átlátszatlan akril, kevesebb mint 2 mm vastag ABS, PP és egyéb műanyag lapok, szivacs stb.
Lézeres védőburkolat: a lézeren védőburkolat található, amely védi a felhasználó szemét, nincs szükség további védőszemüveg viselésére. Ugyanakkor megakadályozza, hogy háziállatok megragadják a lézerpontot

Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 rendszert
Támogatott fájlformátumok NC, BMP, JPG, PNG, DXF,
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Tápellátás: 100-240V AC, 50/60HZ
Kimenet: 12V 5A
Gépméret
: 641*565*218mm (H*Sz*Ma)
Gép 
súlya: 4 kg

Modell: FB2
Termék mérete: 740x2020/760. x29,9x16,5 hüvelykes
munkaterület: 760x730x400 mm/29,9x28,7x15,7 hüvelyk
Feszültség: 100-240 V (US/UK/EU/AU)

Modell: D2
Márka: Atomstack Maker
Méret: 9,5x10,6x15,9"/240x269x404mm
Tápellátás: 5V 1A
Zajszint: 450≤dB
Levegőáramlás: 255m³/h
Feszültség: 100-240V

Óvintézkedések:
●A lézergravírozó gép használata előtt figyelmesen olvassa el a kézikönyvet
. A lézergravírozó gép használatakor kérjük, helyezze fel a lézeres védőburkolatot, ha nincs felszerelve, akkor védőszemüveget kell viselnie
●Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét
●Kérjük, kerülje az erős ütést a
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a készüléket. lézer. 
●Az átlátszó akril nem gravírozható közvetlenül.

Csomagolási lista:
1 x ATOMSTACK Maker A5 V2 lézergravírozó
1 x rögzítőcsavar
1 x szerszámos táska
4 x lábpárna hab
3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötő 1 x szárítószer 1 x kefe
1 x tiszta kendő
1 x hálózati adapter
1 x szemüveg
1 x kézikönyv
1 x adatkábel
1 x lézermodul
1 x X-tengely szerelvény
1 x Y tengely bal profil
1 x Y tengely jobb profil
1 x profil az alapon
1 x talp alsó profil
3 x lábtartó
1 x védődoboz
1 x Kipufogócső
1 x Fém hálós burkolat
1 x Kipufogó ventilátor

1 x DC12V tápegység
4 x M4*50 csavar és anya kombináció
1 x torok karika
1 x karimás ventilátor
1 x H3 imbuszkulcs
1 x lapos csavarhúzó
1 x légtisztító
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére