Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
130.999 Ft

Atomstack Maker A5 V2 6W lézergravírozó R3 Pro hengerrel és AC1 kamerával

Termékkód: C-OS03568-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1310
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
130.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
♦ Nagy sebességű lézergravírozó: A gravírozás sebessége 2-szeresére nő: a legújabb technológiával 24000 mm/perc nagysebességű gravírozást tud megvalósítani, a sebesség pedig 2-szeresére nő. Legyen szó feldolgozóiparról vagy egyéni felhasználóról, termékeink megfelelnek az Ön igényeinek, javítják a munka hatékonyságát és lerövidítik a gyártási időt. A 400x400 mm-es nagy munkaterület határtalan kreatív teret biztosít.
♦ Új szerkezet: A lineáris csúszósín + tartálylánc kialakítás fokozza a szerkezeti pontosságot és optimalizálja a kábelköteg elrendezését, ezáltal javítva a termék pontosságát és stabilitását. Ez a kialakítás csökkentheti a gép zaját és rezgését is, jobb munkakörnyezetet biztosítva.
♦ Nagy pontosság: Új 50 mm-es gyújtótávolságú fényforrás, vezető vágási képesség. Nem csak a vágási hatékonyság javítható, hanem a vágás minősége és pontossága is. 
♦ Új fókuszáló eszköz: Állítsa be pontosabban a gyújtótávolságot: új fókuszáló eszközzel felszerelve pontosabban állíthatja be a gyújtótávolságot. Ez a kialakítás nem csak a vágás minőségét javíthatja, hanem megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a vágást. Ezen kívül fókuszáló eszközeink különböző vastagságú anyagokhoz illeszthetők.
♦ A második generációs APP vezérlés: átveszi a második generációs APP vezérlést, beleértve a vágási modellanyag könyvtárat, a gazdag tervezési funkciókat és a stabil kapcsolatvezérlést. Ez a kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára a lézervágó gép kényelmesebb kezelését, javítva a munka hatékonyságát és a vágás minőségét.
♦ Továbbfejlesztett Dual Compression Spot Coupling Technology: Az ultrafinom lézeres fókuszterület 0,05*0,05 mm-re csökken, és a nagy sűrűségű lézerrel könnyen vágható 10 mm-es balsafa, 10 mm-es paulowniafa, 5 mm-es basszusfa rétegelt lemez és 12 mm vastag fekete akril; közvetlenül gravírozhat tükrös rozsdamentes acél fémet, kerámiát, üveget stb., a gravírozási és vágási sebesség 40%-kal magasabb, mint a nem pontszerű kompressziós modellé, ami egy 90 W-os CO₂ lézergravírozó gép hatásához hasonlítható.
♦ Kiváló 6 W-os gravírozási és vágási képesség: Különféle anyagfeldolgozáshoz alkalmas: alkalmas fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, PCB, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg faragására, kerámia, pamutszövet, léc és egyéb anyagok.
♦ Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert, és támogatja a MAc rendszert (LightBurn), gravírozási fájlformátum támogatása NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
♦ Integrált csavar: A gép kombinált tengelycsatlakozó helyett integrált csavart használ, a léptetőmotor és a csavar egybe van építve, ami pontosabbá teszi a lézermozgást és tartósabbá a tengelykapcsolót.
♦ Biztonsági védelem: Az új panorámaszűrő védőburkolat nagyon jól védi a szemet, az ultraibolya fény 97%-át kiszűri, Ön és a körülötte lévők szemüveg viselése nélkül nézhetik a lézert. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
♦ Erőteljes bővíthetőség: választható védődoboz típus, forgótengelyes tartozékok, tisztítók, hosszabbító tengelyek, kamerák, keresztlézeres pozicionálás, lángérzékelő modulok, vízszintes giroszkópok és egyéb kiegészítők választhatók (külön megvásárolható).

Továbbfejlesztett görgő: A tartókerettel az R3 PRO görgő támasztóoszlopot ad a szabálytalan prototípus testek, például serlegek, baseballütő formázásához.
Az átmérő 8 fokozatban állítható, a gravírozás átmérője pedig akár 4 mm is lehet. Nincs beszerelés, nincs beállítás, kicsomagolás után használatra kész.
A henger egyrészes gumiból készült, keménysége 70A és erős súrlódású, és faragáskor rögzítheti a tárgyat, és nem korlátozza a tárgy hossza.
Koncentrikus kialakítás, beállítás nélküli szinkronizáló szíj, és a motor nincs szabadon, biztonságosabb.
Kompatibilis az ATOMSTACK, NEJE, Ortur, Twotrees stb. és a piacon lévő gravírozógépek 95%-ára alkalmazható.

Ipari digitális fényképezőgép: Az elektronikus kamerától eltérően az atomstack maker kamera egy 5 megapixeles HD ipari digitális fényképezőgép, amely pontos pozícionálást biztosít használat közben.
Nagy pozicionálási terület: Ipari nagylátószögű objektív, tökéletes a 450*450mm-es kereten belüli gépekhez (Fényképezési tartomány 400*400mm)
Pontos pozicionálás: A kifejezetten a lézergravírozó géphez szabott ipari kamera mélyen illeszkedik a Lightburn szoftverhez. Egyszerű kalibrálás után automatikusan meg tudja határozni a munkaterületet és a tárgyat, 1 mm-nél kisebb pozicionálási hibával.
Többfeladatos működés: A kamera pontos pozicionálásával több független feladat is elvégezhető egyszerre. A kamera irányítása alatt a lézer automatikusan egyenként megkeresi a faragott tárgyakat és működik.
Munka előnézete: Nem kell tovább kiegyenesíteni a faragó anyagokat. Az atomstack maker kamera tökéletesen megoldja a speciális alakú minták pozicionálási problémáját. Mostantól közvetlenül a fogyóeszközök felületén tervezhet, és amit látsz, azt kapod.
Videofelvétel és időzített fotózás: Kérjük, ossza meg mindenkivel csodálatos kreatív alkotási folyamatát. A fényképezőgép késleltetett felvételével rögzítheti a teljes munka befejezését, és megoszthatja azt.
Nagy alkalmazkodóképesség: Az atomstack készítő kamera minden Atomstack, Ortur, NEJE és xTool keretes lézergravírozó géppel kompatibilis (Lightburn szoftver szükséges).

Leírás:
Termékmodell: ATOMSTACK Maker A5 V2
Gravírozás mérete: 400*400mm

Lézer teljesítmény: 40W
Lézer kimeneti optikai teljesítmény: 5,5-6W
Lézer hullámhossz: 455±5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási mód: fix fókusz, nincs szükség fókuszálásra
Lézerfókusz: 0,05*0,05mm
Termék anyaga: áramköri lap V/PWM modulációs kártya
Vezeték: 22# 2P2.54 sorkapocs fordított vezeték 80mm
Optikai lencse: φ6/üveg
Ventilátor: 12V
Lézersugár üzemmód: Pontos
munkamód: impulzusos munka
Spotméret: 0,05*0,05mm
Működési idő: 10000H
Üzemi hőmérséklet: 0℃~70℃
Tárolási hőmérséklet: -40 ℃~85 ℃
Szinterezési hőmérséklet: 800°C

Faragó anyag: Basswood fenyő paulownia, rétegelt lemez, sárga őszibarack, mahagóni, bambusz, nátronpapír, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg, kerámia, pamutszövet, szikla lemez, sűrűségű tábla, nátronpapír, nem átlátszó akril tábla, gyanta, mesterséges szarvasmarhacsont, gumi, nagy sűrűségű habtábla, olajfestménypapír, A4-es papír, levelek stb. Vágóanyag: nátronpapír, nem szőtt szövet
, keményfa, paulownia, sügér, fenyő, 2 mm-nél kisebb bambusz, parafa, kis sűrűségű hablap, nem átlátszó akril, 2 mm-nél kisebb vastagságú ABS, PP és egyéb műanyag lapok, szivacs stb.
Lézeres védőburkolat: a lézeren védőburkolat található, amely védi a felhasználó szemét, nincs szükség további védőszemüveg viselésére. Ugyanakkor megakadályozza, hogy háziállatok megragadják a lézerpontot

Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 rendszert
Támogatott fájlformátumok NC, BMP, JPG, PNG, DXF,
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Tápellátás: 100-240V AC, 50/60HZ
Kimenet: 12V 5A

Gépméret: 641*565*218mm (L*Sz*H)
Gép súlya: 4 kg

Modell: R3 PRO
Teljesítmény: 24W
Méretek: 260x90x100mm
Anyaga: alumínium ötvözet, 303 rozsdamentes acél, vas, szilikon, műanyag
Alkalmazható modellek: A piacon lévő lézergravírozó gépek 95%-ával kompatibilis. Beleértve ATOMSTACK, Ortur, NEJE, Twotresss stb.

Modell: AC1
Pixel: 5MP
Felbontás: 2592*1944
Érzékelő: 1/2,5" CMOS érzékelő
pixel mérete: 2,2 μm x 2,2 μm
FOV: D: 92° V: 866 56°
Kameraméret: 42*42*29mm 
Támogatott lézergép keret: 450mmx450mm
Fényképezési tartomány: 400mmx400mm
Szoftver: Lightburn
Driver: Illesztőprogram nélkül Windows/Mac rendszerekhez

Óvintézkedések:
●A lézergravírozó gép használata előtt figyelmesen olvassa el a kézikönyvet
. A lézergravírozó gép használatakor kérjük, helyezze fel a lézeres védőburkolatot, ha nincs felszerelve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 éven aluli gyermekeknek tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, mert ez sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert. 
●Az átlátszó akril nem gravírozható közvetlenül.

Csomagolási lista:
1 x ATOMSTACK Maker A5 V2 lézergravírozó
1 x rögzítőcsavar
1 x szerszámos táska
4 x lábpárna hab
3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötő
1 x szárítószer
1 x 
kefe
1 x tiszta kendő
1 x hálózati adapter
1x szemüveg
1 x útmutató
1 x adatkábel
1 x lézermodul
1 x X-tengely szerelvény
1 x Y tengely bal oldali profil
1 x Y tengely jobb profil
1 x profil az alapon
1 x alap alsó profil
3 x lábtartó

1 x görgős forgástengely
4 x Segédmagasító oszlop
2 x Kiegészítő támasztó tengely
1 x Tartókeret

1 x AC1 kamerakészlet
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére