Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
63.999 Ft

Atomstack Maker D2 légtisztító 7 rétegű szűréssel, védőburkolattal

Termékkód: OS6809EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 640
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
63.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Megjegyzés: Az Atomstack Maker D2 légtisztítót védőburkolattal kell használni, amely kompatibilis a piacon lévő összes védőburkolat-modellel!

Jellemzők:
1. Lézervágásra tervezve: Atomstack Maker D2 légtisztító, kifejezetten lézervágáshoz kifejlesztett 8 rétegű szűrőelem, hatékonyan képes kiszűrni a lézervágás során keletkező szagokat és káros anyagokat, 99,97%-os szűrési arány mellett (atomstack laboratórium) teszt adat).
2. Hozzájáruljon a környezetvédelemhez: Ha a vágási füstgázt közvetlenül a légkörbe engedi, az nagyobb szennyezést okoz, ezért használjon légtisztítót a levegő frissesítéséhez.
3. Egészséges alkotás: használja az atomstack maker légtisztítót, és mondjon búcsút minden szennyező gáznak: PM2,5/PM10/formaldehid/TVOC stb. Az egészség felbecsülhetetlen, az Ön és családja egészsége érdekében, kérjük, tegyen jó munkát a biztonság védelméről.
4. Törje át a munkakörnyezet korlátait: többé nem kell aggódnia a lézervágó munkahely miatt, használja az atomstack gyártó védőburkolatát és légtisztítóját, nem kell aggódnia a füstelvezetés és a légszennyezés miatt, biztonságosan dolgozhat garázsban, pincében vagy műhelyben.
5. Hosszú élettartam: egyetlen szűrőelem naponta körülbelül 3 órán keresztül használható normál lézeres falemezben, és 3 hónapig folyamatosan működik, és az egyetlen folyamatos munkaidő elérheti a 200 órát, így hosszú távú hatékony védelmet biztosít .
6. Könnyen cserélhető: mindössze 3 lépés, nem kell szétszerelni az áramkört, és gyorsan, öt perc alatt cserélje ki a szűrőelemet;
7. Kiváló alkalmazkodóképesség: az atomstack készítő tisztító az Atomstack, Ortur, NEJE, xtool és más márkák összes védődobozos termékéhez illeszthető.

Specifikáció:
Modell: D2
Márka: Atomstack Maker
Méret: 240x269x404mm
Tápegység: 5V 1A
Zajszint: 450≤dB
Levegőáramlás: 255m³/h Feszültség
: 100-240V
Size/2x15.23cm. .2x10.2in
Csomag súlya: 5500g/12.1lb

Csomagolási lista:
1x légtisztító

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére