Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
116.999 Ft

Atomstack Maker FB2 PLUS ház porálló tűzálló burkolat

Termékkód: OS6811EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1170
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
116.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
- Kiváló biztonsági védelem: Atomstack Maker FB2 Plus merev védőtok, három réteg védőanyag teljes felhasználása: 900D nagy sűrűségű égésgátló Oxford kendő + méhsejt tábla + professzionális tűzálló kendő, nyílt tűz alatt, fában égésgátló hatású lehet több mint 3 perc. Merev tok hosszú távú használatra, összeomlás nélkül.
- Nagy kapacitás: 1170 * 730 * 310 mm nagy kapacitás, tökéletesen kompatibilis a piacon lévő, hosszabbító rudat használó félvezető lézergravírozó gépek 99%-ával.
- Könnyű és könnyen tárolható: Összeszerelés nélküli doboz kialakítás, amely 3 perc alatt összeszerelhető, és tárolás céljából gyorsan szétszedhető.
- Nincs büdös és óvja egészségét: Az Atomstack Maker FB2 Plus tokkal elkülönítheti a lézervágás során keletkező szennyeződéseket: PM2.5/PM10/formaldehid/TVOC stb., és a káros gázokat a hosszabbítón keresztül kivezetheti. Az egészség megfizethetetlen. Az Ön és családja egészsége érdekében kérjük, tegyen meg mindent önmaga védelméért.
- Új légkimeneti kialakítás: Az Atomstack Maker FB2 Plus egyedülálló, kétoldalas ventilátorlyuk kialakítású, így nem kell többé aggódni a lézervágó munkahely miatt. Az atomstack készülék burkolatának és légtisztítójának használatával többé nem kell aggódnia a füstelvezetési problémák és a levegőszennyezés miatt. Biztonságosan dolgozhat garázsában, pincéjében, műhelyében.
- Nagymértékben alkalmazkodó: Az FB2 Plus doboz kompatibilis az összes Atomstack és Ortur, NEJE, Xtool és más márkájú termékekkel, a megfelelő vezetékhelyekkel.

Specifikáció:
Modell: FB2 Plus
Tápellátás: 12V 3A
Térfogat: 1170730310mm
Hosszabbítócső hossza: 2M
Kipufogóventilátor sebesség: 7500 RPM

Csomagolási lista:
1 x FB2 védődoboz készlet
1 x Kipufogócső
1 x Fémhálós burkolat
1 x Kipufogó ventilátor
2V 1 x tápegység
4 x M4*50 csavar Anyakombináció
1 x torokgyűrű
1 x karimás ventilátor
1 x H3 imbuszkulcs
1 x lapos csavarhúzó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére