Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
529.999 Ft

ATOMSTACK MR20 20 W-os lézermodul, kettős vörös fényfókuszos, 1064 nm-es szálas infravörös lézer

Termékkód: OSB0052EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 5300
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
529.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Nagy teljesítmény: A világ első 1064 nm hullámhosszú impulzusos szálas infravörös lézermodulja akár 20 W optikai teljesítménnyel, Q-switch (fotoelektromos kapcsoló) főoszcillátorral és nagy teljesítményű szálerősítő (MOPA) szerkezettel.
▶ Többféle anyaghoz alkalmazható: Az MR20 szálas lézermodul nagy sebességű és finom gravírozáshoz használható minden napi fémen (réz, vas, alumínium, cink, ezüst stb.) és műanyagokon. Használható fekete akril, bőr, kerámia és sziklák gravírozására is.
▶ Fémvágás: A 20 W-os teljesítmény és a 0,03*0,06 ultrafinom fénypont lehetővé teszi az MR20-nak, hogy egyszerre 0,2 mm-es alumínium névjegykártyákat és többszöri 0,5 mm-es sárgaréz lemezeket vágjon le.
▶ Nagyfokú alkalmazkodóképesség: Az MR20 modul gyorsan telepíthető és adaptálható az összes Atomstack márkájú lézergravírozó gép vázához, és a munkaterületet 850 * 400 mm-re vagy 850 * 800 mm-re bővítheti.
▶ Testreszabott lightburn vezérlő alaplap: A Lightburn szoftverrel történő vezérlés érdekében az MR20 egy speciális vezérlő alaplapot szabott az infravörös lézer modulhoz. Beállíthatja a lézer teljesítményét a fényégetésen keresztül, és beállíthatja az impulzusfrekvenciát a gombbal, ami nagyban megkönnyíti a munkát.
▶ Optikai szálvezetés: Az energiaátvitel optikai szálvezetést alkalmaz, ami nagymértékben javíthatja az energiaátviteli hatékonyságot és csökkentheti az energiaátviteli veszteséget.
▶ Mély vágás és egyszerű fókusz: Az 1064 nm-es infravörös lézer kiválóan alkalmas tiszta kőlapok mélygravírozására a domborműves hatások megjelenítésére. Egyszerű, kettős vörös fényű fókuszálási módszer, a legjobb élességállítás könnyedén 30 másodperc alatt.
▶ Lézeres rozsdaeltávolítás: Az MR20 1064 nm hullámhosszú lézer nagyon alkalmas fémfelületek rozsda eltávolítására, és gyorsan eltávolítja a fémet a lézeres rozsda eltávolításáról.

Leírás:
Termékmodell: MR20
Gravírozás anyaga: PCB változat, akril (nem átlátszó), timföld, galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg (nem átlátszó), kerámia, pala, bőr;
Vágóanyag: vékony rozsdamentes acéllemez, vékony alumíniumlemez; sárgaréz lemez;
Lézer kimeneti optikai teljesítmény: 20W
Lézer üzemi teljesítményfelvétel: 90W
Lézer hullámhossz: 1064nm
Spot mérete: 0,03*0,06mm
Maximális impulzus energia: 0,7mj
Fényimpulzus szélesség: 80-110ns
Ismétlési frekvencia: 30-60kHz
Csúcsteljesítmény: 7 kW
Tápellátás: 24V DC

óvintézkedések:
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs megfelelően telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 év alatti gyermekeknek tilos a termék használata. A 14 év feletti gyermekek felnőtt felügyelete szükséges.
●A lézer nem alkalmazható közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, ami sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomagolási lista:
1 x MR20 lézergravírozó modul

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére