Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
376.999 Ft

ATOMSTACK S20 Pro 20 W lézergravírozó légrásegítő rendszerrel és R30 infravörös lézermodullal

Termékkód: C-OS03570-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 3770
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
376.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Szemvédő kialakítás: A panorámaszűrő védőburkolat nagyon jó szerepet játszik a szem védelmében, az ultraibolya fény 97%-át kiszűri, lézergravírozást is nézhet védőszemüveg nélkül. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
Könnyű telepítés: A teljesen alumíniumötvözetből készült eloxált szerkezet tartósabbá teszi a gépet, és az összeszerelés általában 20-30 percen belül befejezhető.
Szuper nagy teljesítmény:A világ első 20 W-os optikai teljesítményű lézergravírozója. A lézer kimenő teljesítménye a legújabb generációs, négy darab 6W-os lézercsatolási technológiával megemelkedik, képes levágni a 12-15 mm vastag wolfram táblát, valamint a 8 mm vastag fekete akril táblát egyetlen lépéssel, és még a 0,05 mm vastag rozsdamentes acélt is levágja. acéllemez.
Upgrade Air Assist Kit: A vágási kapacitás nagymértékben javult, valamint a vágási pontosság és minőség jelentős mértékben optimalizált.
Továbbfejlesztett lézer: Nem kell beállítani a fókuszt a gravírozás előtt. Az új lézer fókuszpont-területe csak 1/3-a a többi hagyományos lézernek. Kombinálja a precíziós gravírozást és a nagy energiájú vágást egyszerre. A fixfókuszú lézer lézerereje stabilabb, mint a zoomlézeré.
Pontos léptékvonalak tengelye:Pontos skálavonalak találhatók az X és Y tengelyen a gyors hosszmérés érdekében. A 400x400 mm-es nagy felületű gravírozási intervallum megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.
Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis lehet különböző kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP/7 /8 / XP / 10-et, valamint támogatja a MAc rendszert (LightBurn), a gravírozási fájlformátum támogatja az NC, BMP, JPG-t , PNG, DXF stb.
További funkciók: Beépített csavarrudat használ, amely precízebbé teszi a lézer mozgását és tartósabbá teszi a csatolást. Az offline gravírozás támogatása; Váratlan helyzet esetén a gravírozás biztonságosabbá tétele érdekében bármikor állítsa le a gépet. A lézeres szinterezési hőmérséklet legfeljebb 2400 ℃.

✅ Alkalmazható gravírozók: A5 10W, 20W, 30W, M30, M40, M50, PRO, PRO+, P7 M30, P7 M40, P9 M40, X7, A10 PRO, P9 M50, S10 PRO, X7 PRO, A20, A20 PRO, S20 PRO, X20 PRO.
✅ Különféle alkalmazható gravírozási anyagok: Fémek és ötvözetek (minden fém, például vas, réz, alumínium, magnézium, cink, arany, ezüst, titán stb.), fémoxidok, galvanizált felületek, ABS anyagok, tinták, epoxigyanták, bőr, fa (festett), kerámia (festett), kő, stb
✅ 0,03mm-es kör alakú lézerfolt.
✅ 20000Hz impulzusenergia (6-szor erősebb, mint 450mn kék fény).
✅ 40W gép elektromos teljesítmény.

Specifikáció: 
Modell: ATOMSTACK S20 PRO 
Ajánlott nyomtatási méret: 400x400mm
Faragványok: Fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, nyomtatott áramköri lap, alumínium-oxid, nem tükröződő, galvanizáló réteg és festék felületi réteg fém, 304 tükör rozsdamentes acél, kerámia, pamutszövet, pala;
Vágó tárgyak: karton, nem szőtt szövet, fa tábla, akril, néhány vékony műanyag tábla, szivacs;
Gépteljesítmény: 130W
Lézer elektromos teljesítmény: 90W
Lézer kimeneti teljesítmény: 20-21W
Hullámhossz: 445 ± 5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási mód: fixfókuszú lézer, nincs szükség fókuszálásra
Lézeres védőburkolat: védi a felhasználó szemét, és akadályozza meg a házi kedvenceket megragadva a lézerfoltot.
Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert.
Beviteli formátum: NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
Adatátvitel módja: USB csatlakozás.
Bemeneti feszültség: AC100-240V, 50/60Hz
Kimeneti feszültség: DC12V, 5A

Modell: R30
Lézerpont: 0,03mm
Impulzusenergia: 20000Hz
Alkalmazható gravírozási anyag: Fémek és ötvözetek (minden fém, például vas, réz, alumínium, magnézium, arany, ezüst, titán stb.), fémoxidok, galvanizált felületek, ABS anyagok, tinták, epoxigyanták, bőr, fa (festett), kerámia (festett), kő stb.

Csomagolási lista:
1 x Levegő rásegítő tartozék

x Rögzítőcsavar
1 x Szerszámkészlet
4 x lábpárna hab
1 x fólia

3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötő
1 x szárítószer
1 x kefe
1 x tiszta kendő
1 x kártyaolvasó
1 x TF kártya
1 x tápadapter
1 x utasítás
1 x adatvonal
1 x érintőképernyő alkatrészek
1 x 
nagy felbontású multimédiás interfész kábel
1 x lézermodul
1 x vágólap
1 x x tengely összeállítás
1 x y tengely bal profil
1 x y tengely jobb oldali profil
1 x Profil az alapon
1 x Az alapprofil alatt
3 x lábtartó

1 x R30 infravörös lézermodul
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére