Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
274.999 Ft

ATOMSTACK S20 Pro 20W lézergravírozó két fával 740x700x400mm védődobozzal és 400x400mm méhsejt munkaasztallal

Termékkód: C-OS0362-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 2750
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
274.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Szemvédő kialakítás: A panorámaszűrő védőburkolat nagyon jó szerepet játszik a szem védelmében, az ultraibolya fény 97%-át kiszűri, lézergravírozást is nézhet védőszemüveg nélkül. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
Könnyű telepítés: A teljesen alumíniumötvözetből készült eloxált szerkezet tartósabbá teszi a gépet, és az összeszerelés általában 20-30 percen belül befejezhető.
Szuper nagy teljesítmény:A világ első 20 W-os optikai teljesítményű lézergravírozója. A lézer kimenő teljesítménye a legújabb generációs, négy darab 6W-os lézercsatolási technológiával megemelkedik, képes levágni a 12-15 mm vastag wolfram táblát, valamint a 8 mm vastag fekete akril táblát egyetlen lépéssel, és még a 0,05 mm vastag rozsdamentes acélt is levágja. acéllemez.
Upgrade Air Assist Kit: A vágási kapacitás nagymértékben javult, valamint a vágási pontosság és minőség jelentős mértékben optimalizált.
Továbbfejlesztett lézer: Nem kell beállítani a fókuszt a gravírozás előtt. Az új lézer fókuszpont-területe csak 1/3-a a többi hagyományos lézernek. Kombinálja a precíziós gravírozást és a nagy energiájú vágást egyszerre. A fixfókuszú lézer lézerereje stabilabb, mint a zoomlézeré.
Pontos léptékvonalak tengelye:Pontos skálavonalak találhatók az X és Y tengelyen a gyors hosszmérés érdekében. A 400x400 mm-es nagy felületű gravírozási intervallum megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.
Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis lehet különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP/7 /8 / XP / 10-et, valamint támogatja a MAc rendszert (LightBurn), a gravírozási fájlformátum támogatja az NC, BMP, JPG-t , PNG, DXF stb.
További funkciók: Beépített csavarrudat használ, amely precízebbé teszi a lézer mozgását és tartósabbá teszi a csatolást. Az offline gravírozás támogatása; Váratlan helyzet esetén a gravírozás biztonságosabbá tétele érdekében bármikor állítsa le a gépet. A lézeres szinterezési hőmérséklet legfeljebb 2400 ℃.

♦ Szemvédelem: A lézergravírozó fedőszemüvegek védő része kétrétegű PVC anyagból készült, amely csökkenti a lézergravírozás által keltett kék fényt és védi a szemet.
♦ Füstszellőző kialakítása: Csatlakoztassa a 7,5 cm-es levegőkimenetet és az elszívó ventilátort egy csővel a füst és a szagok elvezetéséhez (Megjegyzés: egy visszahúzható, 300 cm hosszú cső van csatlakoztatva)
♦ Vízálló: Ez a lézerház nemcsak tűzálló,

hanem rendkívül vízálló is, hogy megakadályozza a lézergravírozót a víztől.
♦ Tűzálló anyag: A lézergravírozó burkolata kiváló minőségű, kétoldalas szilikon bevonatú plexiszálból készül, amely akár 1000 °C (1832 °F) hőmérsékletet is képes ellenállni, és ellenáll a pillanatnyi magas hőmérsékletnek.

Jobb szerszám vágáshoz és gravírozáshoz: Miután ezzel a lézervágó méhsejt alakú asztallal fa, akril és egyéb anyagok vágására használta, a fa szélei tiszták és tiszták, füsttől nem sárgul, és tiszta vágási munkát végezhet.
Kettős védelem: A Honeycomb tábla tudományos és ésszerű méhsejt magasságú kialakítást alkalmaz, hogy megakadályozza a lézeres égést a munkaasztalon vagy az asztalon. Ugyanakkor vágásgátló fém védő hátlappal van felszerelve, amely tovább védi az asztalt a lézeres sérülésektől.
Megfigyelhető kialakítás: Amikor a lézer fát vagy akrilt vág át, a méhsejt alján lévő fémlemez erős fényt bocsát ki, ami azt jelenti, hogy a vágás áthatolt. Könnyebb megítélni, hogy átvágják-e. Nem kell számolnia a vágások számát, csak ismételje meg a vágást, amíg az alja fel nem világít, ami azt jelenti, hogy az anyagot átvágták.
Széleskörű kompatibilitás: A 400 * 400 mm-es méhsejt tábla alkalmas különféle érett lézergravírozó gépekhez.
Kiváló minőség: Tartós fémből készült, nagy pontosságú CNC-vel megmunkálva, szilárd szerkezet, nem könnyen deformálható, és nagy síkság.

Specifikáció: 
Modell: ATOMSTACK S20 PRO 
Ajánlott nyomtatási méret: 400x400mm
Faragványok: Fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, nyomtatott áramköri lap, alumínium-oxid, nem tükröződő, galvanizáló réteg és festék felületi réteg fém, 304 tükör rozsdamentes acél, kerámia, pamutszövet, pala;
Vágó tárgyak: karton, nem szőtt szövet, fa tábla, akril, néhány vékony műanyag tábla, szivacs;
Gépteljesítmény: 130W
Lézer elektromos teljesítmény: 90W
Lézer kimeneti teljesítmény: 20-21W
Hullámhossz: 445 ± 5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási mód: fixfókuszú lézer, nincs szükség fókuszálásra
Lézeres védőburkolat: védi a felhasználó szemét és megakadályozza, hogy a háziállatok megragadva a lézerfolt.
Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert.
Beviteli formátum: NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
Adatátvitel módja: USB csatlakozás.
Bemeneti feszültség: AC100-240V, 50/60Hz
Kimeneti 
feszültség: DC12V, 5A
 
Modell: Gravírozógép védőburkolat
Anyaga: kétoldalas szilikon bevonatú plexi szál
Méret: 740x700x400mm

Modell : Méhsejt Panel
Méret: 400x20 mm
Anyag: 2000 mm

Csomaglista:
1 x Air Assist tartozék
1 x rögzítőcsavar
1 x szerszámkészlet
4 x lábpárna hab
1 x fólia
3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötő
1 x szárítószer
1 x
kefe
1
x tiszta kendő
1 x kártyaolvasó
1 x TF kártya
1 x tápadapter

1 x utasítás
1 x adatvonal
1 x érintőképernyő komponensek
1 x nagyfelbontású multimédiás interfész kábel
1 x lézermodul
1 x vágólap
1 x x tengely összeállítás
1 x y tengely bal profil
1 x y tengely jobb profil
1 x profil az alapon
1 x alatt Az alapprofil
3 x lábtartó

1 x gravírozógép védőburkolata
8 x A cső 350 mm
8 x cső B 325 mm
4 x cső C 360 mm
10 x 3 utas csatlakozó 
10 x 2 utas csatlakozó
1 x ventilátor tápkábel
1 x ventilátor
1 x torokkarika
1 x légterelő
1 x kipufogócső
1 x csavarkészlet
1 x szerszámkészlet

1 x méhsejt panel
1 x 400x400 mm-es fém asztali védőtábla

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére