Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
269.999 Ft

ATOMSTACK S20 Pro 20W lézergravírozó vágógép 1db F3 lézergravírozó védőpanellel és R3 Pro hengerrel

Termékkód: C-OS0353-3
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 2700
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
269.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Szemvédő kialakítás: A panorámaszűrő védőburkolata nagyon jó szerepet játszik a szem védelmében, kiszűri az ultraibolya fény 97%-át, lézergravírozást is nézhet védőszemüveg nélkül. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
Könnyű telepítés: A teljesen alumíniumötvözet eloxált szerkezeti kialakítás tartósabbá teszi a gépet, és az összeszerelés általában 20-30 percen belül befejezhető.
Szuper nagy teljesítmény: a világ első 20 W-os optikai teljesítményű lézergravírozója. A lézer kimenő teljesítménye a legújabb generációs, négy darab 6W-os lézercsatolási technológiával megemelkedik, képes levágni a 12-15 mm vastag wolfram táblát, valamint a 8 mm vastag fekete akril táblát egyetlen lépéssel, és még a 0,05 mm vastag rozsdamentes acélt is levágja. acéllemez.
Frissítő Air Assist Kit: A vágási kapacitás jelentősen javult, valamint a vágási pontosság és minőség jelentős mértékben optimalizált.
Továbbfejlesztett lézer: Gravírozás előtt nincs szükség a fókusz beállítására. Az új lézer fókuszpont-területe csak 1/3-a a többi hagyományos lézernek. Kombinálja a precíziós gravírozást és a nagy energiájú vágást egyszerre. A fixfókuszú lézer lézerereje stabilabb, mint a zoomlézeré.
Pontos léptékvonalak tengelye: Pontos léptékvonalak találhatók az X- és Y-tengelyen a gyors hosszmérés érdekében. A 400x400 mm-es nagy felületű gravírozási intervallum megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.
Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis lehet különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / 7 / 8 / XP / 10-et, valamint támogatja a MAc rendszert (LightBurn), a gravírozási fájlformátum támogatja az NC, BMP, JPG-t , PNG, DXF stb.
További funkciók: Beépített csavarrudat használ, amely precízebbé teszi a lézer mozgását és tartósabbá teszi a csatolást. Az offline gravírozás támogatása; Váratlan helyzet esetén a gravírozás biztonságosabbá tétele érdekében bármikor állítsa le a gépet. A lézeres szinterezési hőmérséklet legfeljebb 2400 ℃.

♦ Széleskörű alkalmazás: Alkalmas a legtöbb lézergravírozóhoz, mint például az Atomstack, Ortur, NEJE, xtool. Egy F3 vágópanel 460x425mm/18.1x16.7in nagy védelmi területet biztosít.
♦ Egy darabból álló kivitel: 15 db L típusú fűrészlapból készült, hogy kialakítsák a védőpanelt, amely szorosan össze van kötve az asztal védelmére.
♦ Jobb vágási hatás: A hagyományos méhsejt-panelek hosszú távú lézergravírozás után kifüstölik a nyilvánvaló méhsejt-lenyomatokat, ami nagyban befolyásolja a mű megjelenését. Az AF3 védőlemez azonban megakadályozhatja ezt a fajta problémát.
♦ Nincs olajfolt: Kétsoros süllyesztett kialakítás a füstelvezetéshez, hatékonyan megakadályozza a visszaáramlást és a füst felhalmozódását, nem könnyű olajfoltokat képezni.
♦ Korlátlan bővíthető kivitel: Minden F3 csomag egy csatlakozóval lesz rögzítve, és 2 védőpanel gyorsan összeszerelhető egy meghosszabbított védőpanellé 460*850mm védőfelülettel. Kiválóan alkalmas mindenféle hosszabbítórudat használó gravírozógép márkájához, és professzionális CO2 gravírozógépekbe is behelyezhető vágásvédelem céljából.

Továbbfejlesztett görgő: A tartókerettel az R3 PRO görgő támasztóoszlopot ad a szabálytalan prototípus testek, például serlegek, baseballütő formázásához.
Az átmérő 8 fokozatban állítható, a gravírozás átmérője pedig akár 4 mm is lehet. Nincs beszerelés, nincs beállítás, kicsomagolás után használatra kész.
A henger egyrészes gumiból készült, keménysége 70A és erős súrlódású, és faragáskor rögzítheti a tárgyat, és nem korlátozza a tárgy hossza.
Koncentrikus kialakítás, beállítás nélküli szinkronizáló szíj, és a motor nincs szabadon, biztonságosabb.
Kompatibilis az ATOMSTACK, NEJE, Ortur, Twotrees stb. és a piacon lévő gravírozógépek 95%-ára alkalmazható.

Specifikáció: 
Modell: ATOMSTACK S20 PRO 
Nyomtatási méret: 400x400mm
Faragványok: Fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, NYÁK lap, alumínium-oxid, nem tükröződő, Galvanizáló réteg és festék felületi réteg fém, 304 tükör kerámia rozsdamentes acél, , , pamutszövet, pala;
Vágó tárgyak: karton, nem szőtt szövet, fa tábla, akril, néhány vékony műanyag tábla, szivacs;
Gépteljesítmény: 130W
Lézer elektromos teljesítmény: 90W
Lézer kimeneti teljesítmény: 20-21W
Hullámhossz: 445 ± 5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási mód: fixfókuszú lézer, nincs szükség fókuszálásra
Lézeres védőburkolat: védi a felhasználó szemét és megakadályozza, hogy a háziállatok megragadva a lézerfolt.
Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert.
Bemeneti formátum: NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
Adatátvitel módja: USB csatlakozás.
Bemeneti feszültség: AC100-240V, 50/60Hz
Kimeneti feszültség: DC12V, 5A

Modell: F3
For: Alkalmas minden lézergravírozóhoz, mint például Atomstack, Ortur, NEJE, xtool
Anyaga: alumíniumötvözet
Védelem Mérete: 460x425x167in.
Termék Nettó tömeg: 1900g

Model: R3 Pro
Teljesítmény: 24W
Méretek: 260x90x100mm
Anyag: Alumíniumötvözet, 303 rozsdamentes acél, vas, szilikon, műanyag
Alkalmazható modellek: A piacon lévő lézergravírozó gépek 95%-ával kompatibilis. Tartalmazza ATOMSTACK, Ortur, NEJE, Twotresss stb.

Csomagolási lista:
1 x Air Assist tartozék
1 x rögzítőcsavar
1 x szerszámkészlet
4 x lábpárna hab
1 x film
3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötöző
1 x szárítószer
1 x kefe
1 x tiszta kendő
1 x kártyaolvasó
1 x TF kártya
1 x hálózati adapter
1 x utasítás
1 x adatvonal
1 x érintőképernyő alkatrészek
1 x nagyfelbontású multimédiás interfész kábel
1 x lézermodul
1 x vágólap
1 x x 
tengely szerelvény
1 x y tengely bal profil
1 x y tengely jobb profil
1 x profil az alapon
1 x alapprofil alatt
3 x lábtartó

1 x hátsó keretfűrész 
15 x L típusú fűrészlap
1 x első keretes fűrészlap
2 x bal és jobb keret
4 x méhsejt keret sajtolóblokk
4 x M4*10 csavar
4 x gumitalp
1 x H2,5 imbuszkulcs

1 x görgő tengelye Forgás
4 x segédmagasító oszlop
2 x segéd támasztó tengely
1 x tartókeret

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére