Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
471.999 Ft

Atomstack S40 Pro 40 W lézergravírozó, kettős levegő segédszivattyúval, 600 mm/s sebességgel

Termékkód: OSB0042EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 4720
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
471.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Nagy teljesítmény: Az ATOMSTACK S40 Pro, mint a legmodernebb lézergravírozó gép, az iparág legnagyobb 40W optikai teljesítménnyel rendelkezik, amely alkalmas professzionális munkára és nagymértékben javítja a munka hatékonyságát. Egyszerre 18 mm-es sügérfát, fenyőt és paulowniát tud átvágni, és 9 mm-t. Az MDF sűrűségű lap 0,1 mm-es rozsdamentes acéllemezt képes egyszerre átvágni.
Váltsa át a gravírozási/vágási módot egy gombbal: Az ATOMSTACK S40 Pro egy vadonatúj lézerkialakítást alkalmaz, amely a fizikai gomb segítségével egyetlen gombbal válthat 20 W és 40 W kimeneti teljesítmény között, és különböző módokat nyithat meg a gravírozás és vágás különböző feladataihoz. Erős kimenet.
Új mozgásstruktúra: Az Atomstack korábbi gépeitől eltérően az Atomstack S40Pro egy stabilabb lineáris vezető X-tengelyt alkalmaz, aminek köszönhetően az S40Pro stabilan működik nagy, 600 mm/s sebességgel, és a gravírozási és vágási vonalak simák, rázkódás nélkül.
Tartálylánc kábelköteg: A gép szebbé tétele és a szerkezet stabilabbá tétele érdekében az Atomstack S40Pro olyan tartálylánc kábelköteg megoldást alkalmaz, amely más modellekben nem áll rendelkezésre. A kábelköteg zökkenőmentesen, összegabalyodás nélkül fut, és javítja a vezeték élettartamát.
Professzionális vágógép: alkalmazza jelenleg a legstabilabb 40 W-os nagy optikai teljesítményű lézermodult. A legújabb 8 6W-os lézercsatolási technológia, a csúcsteljesítmény elérheti a 48W-ot is, 20 mm-es sügérfát, 25 mm-es fenyőt és paulowniát, 12 mm-es MDF sűrűségű táblát vághat.
Szabványos automatikus kapcsoló-levegősegéd készlet: szabványos F30Pro nagy áramlású levegőrásegítő, bekapcsolhatja a Lightburn M7 üzemmódot, hogy megvalósítsa az automatikus kapcsolólevegő-rásegítést a különböző vágási/gravírozási módokban. Miközben a vágási képesség jelentősen javult, a vágási pontosság és a vágási minőség is nagymértékben optimalizálható, így az Atomstack S40Pro egy igazi professzionális lézervágó gép.
Frissítse az Atomstack saját fejlesztésű 32 bites alaplapját: beépített 256 bites színskála térkép, amely finomabbá teszi a gravírozást és nagyobb kontrasztot biztosít, hogy a gravírozása ne csak fekete legyen.
Új, nem blokkoló lézer: Az új S40 lézer beépített szerszám nélküli fókuszmodullal és beépített levegősegédrendszerrel rendelkezik, vezetékek zavarása nélkül, egyszerű és gyönyörű. A szabadalmaztatott, kétrétegű szélgyűjtő burkolat kialakítása biztosítja, hogy a lézer nem blokkolódik, és a lencse hosszú ideig nem szennyeződik, ami nagymértékben javítja a lézer élettartamát.
Az Atomstack saját fejlesztésű mobiltelefonos APP: Az Atomstack saját fejlesztésű mobiltelefonos APP már elérhető a nagyobb Android alkalmazáspiacokon vagy az APP Store-ban (letöltéshez a kézikönyv QR-kódját is beolvashatja). Kicsi és többfunkciós, új vezérlési élményt nyújtva. Gyerünk, próbáld ki.
Vadonatúj szűrős panorámaüveg szemvédő kialakítás: a panorámaszűrő üveg védőburkolata nagyon jól védi a szemet, az ultraibolya fény 97%-át kiszűri, Ön és a körülötte lévők szemüveg viselése nélkül nézhetik meg Lézeres gravírozás. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
Masszív és könnyen telepíthető szerkezeti kialakítás: A teljesen alumíniumból eloxált szerkezeti kialakítás tartósabbá teszi a gépet és javítja a gravírozás pontosságát. Az egész szerkezetet a gyors beépítésre tervezték, és a telepítés általában 20-30 perc alatt elvégezhető.
Széleskörű kompatibilitás: a gép kompatibilis lehet különböző kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10-et, támogatja a MAc rendszert is (LightBurn), gravírozási fájlformátum Támogatja az NC, BMP-t , JPG, PNG, DXF stb.
Továbbfejlesztett tömörített pontcsatolási technológia: ultrafinom lézeres fókuszterület 0,1*0,1 mm-re csökkentve, nagy sűrűségű lézerrel könnyen vágható vastag fa, fekete akril; közvetlenül gravírozhat tükör rozsdamentes acél fémet, kerámiát, üveget, a gravírozás és a vágási sebesség nagyobb, mint 30 W 40%, összehasonlítható a 80 W-os CO₂ lézergravírozó gép vágási hatásával.
Beépített csavar: A gép beépített csavart használ a kombinált tengelykapcsoló helyett. A léptetőmotor és a csavar egybe van építve, ami precízebbé teszi a lézer mozgását és tartósabbá a tengelykapcsolót.
Biztonsági védelem: Vészleállító gombbal felszerelt, váratlan helyzet esetén a gép bármikor leállítható, valamint a biztonságosabb gravírozás érdekében reset kapcsolóval és végálláskapcsolóval van felszerelve

Leírás:
Modell: S40 Pro

Gravírozási méret : 400*400mm
Gravírozható/vágható anyagok
Faragási anyag: fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, NYÁK lap, alumínium oxid, nem tükröződő
Galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg, kerámia, pamutszövet, pala;
Vágóanyagok: karton, nem szőtt anyagok, fa, rétegelt lemez, akril (az átlátszót feketére kell festeni), néhány vékony műanyag lemez, szivacs, fémlemezek, például alumínium és rozsdamentes acél;
Gépteljesítmény: 210W
Lézerteljesítmény: 180W (vágó üzemmódban)
Lézer kimeneti optikai teljesítmény: 40-48W
Lézer hullámhossz: 455±5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási mód: fixfókuszú lézer, nincs fókuszálás
Lézeres védőburkolat: van védőburkolat A lézeren a felhasználó szeme védelme érdekében nincs szükség további védőszemüveg viselésére. Ugyanakkor megakadályozza, hogy háziállatok megragadják a lézerpontot
Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert
Támogatott fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF,
Adatátviteli mód : USB csatlakozás
Csomag mérete: 595x545x385mm
Csomag súlya: 11,2 kg

Csomagolási lista:
1 x lineáris vezető X-tengely szerelvény
1 x profil az alapon
1 x alap alsó profil
1 x lézermodul
2 x tartálylánc
1 x F30Pro kettős pumpás levegőrásegítő
1 x rögzítőcsavar
1 x szerszámos táska
4 x habpárna
1 x fixfókuszos fólia
3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötöző
1 x szárítószer
1 x 
tiszta kefe
1 x 
tiszta kendő
1 x kártyaolvasó
1 x TF kártya
1 x hálózati adapter
1 x útmutató
1 x adatkábel
1 x Y tengely bal profil
1 x Y tengely jobb profil
3 x lábtartó
1 x szemüveg

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére