Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
6.999 Ft

Autóipari áramkörvizsgáló 3-120 V, továbbfejlesztett feszültségvizsgáló Hordozható elektromos teszttoll LCD-kijelzővel

Termékkód: K22148
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 70
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
6.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a továbbfejlesztett autós digitális elektromos teszttoll egy fantasztikus eszköz, amelyet kifejezetten autódiagnosztikára terveztek. Ez a feszültségmérő tiszta és világos digitális kijelzővel rendelkezik a feszültség pontos leolvasásához. Rendkívül érzékeny hegyével a feszültségvizsgáló könnyen észleli a feszültség alatt lévő vezetékeket és a megszakadt áramköröket. A felhasználó biztonságát is szem előtt tartva tervezték. Szigetelt kialakítása megvédi a felhasználókat az áramütéstől működés közben. A toll kompakt mérete és könnyű kialakítása megkönnyíti a hordozhatóságot.

Jellemzők:
Tartós anyag: Az autóipari digitális elektromos toll robusztus anyagból készült, így a legigényesebb körülmények között is biztosítja a tartósságát és hosszú élettartamát.
Könnyen leolvasható LCD-kijelző: A feszültségvizsgáló egy áttekinthető és jól olvasható LCD-kijelzővel van felszerelve, amely egyértelműen mutatja a mérési eredményeket, így kényelmesen olvasható.
Pontos mérés: Az elektromos toll fém szondával rendelkezik, amely pontos észlelést és mérést biztosít, és minden alkalommal megbízható eredményeket biztosít.
Széleskörű alkalmazás: Ez az elektronikus teszttoll a funkciók széles skáláját kínálja, beleértve a biztosítéktesztet, a motortesztet, az ACC-tesztet, az akkumulátorfeszültség mérését, az áramkör folytonosságának tesztelését és a polaritás azonosítását, kielégítve a különféle autóipari tesztelési igényeket.
Hordozható: A feszültségmérő toll kompakt és könnyű kialakítású. Kis méretének köszönhetően könnyen hordozható, akár szerszámosládában, akár zsebben, így bármikor könnyen elérhető.

Műszaki adatok:
Cikk neve: Feszültségvizsgáló
fő anyaga: PC
kijelző: LCD kijelző
Feszültségtartomány: 3-120V
Szín: Átlátszó
Méret: 200*30mm

Csomag információ: 
Csomag mérete: 20*5*2cm
Csomag súlya: 145g

Csomaglista:
1 * Feszültség vizsgáló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére