Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
21.999 Ft

Automatikus feszültségazonosító napelemes vezérlő LCD kijelzővel, hálózaton kívüli elektromos áramfejlesztő rendszer újratölthető lítium akkumulátoros ólomsav cellához - 80A

Termékkód: E22219-80A
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 220
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
21.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

 Ez a termék egy többfunkciós LCD kijelzős napelemes vezérlő óra kijelző funkcióval és 7 üzemmóddal. 7 üzemmód állítható funkció, töltési mód, fényvezérlési mód, világításvezérlés + időkésleltetési mód, általános vezérlési mód, kézi vezérlési mód, időzítési vezérlési mód és teszt üzemmód, ahol a teszt mód csak gyári teszthasználatra szolgál.

Jellemzők:
Nagy LCD kijelző, támogatja az akkumulátor működési állapotának kijelzését, a szolár panel működési állapotának kijelzése, az üzemmódvezérlő kijelző, a terhelési kimenet állapota és az egyes paraméterek kijelzése, normál és hibaállapot kijelzés.
7 üzemmód a töltési mód, a fényvezérlési mód, a fényvezérlés + időkésleltetési vezérlési mód, az általános vezérlési mód, a kézi vezérlési mód, az időzítési vezérlési mód és a teszt üzemmód, a teszt üzemmód csak gyári teszthasználatra szolgál.
Négyféle feszültség automatikus azonosítása, önmagában automatikusan azonosítja a DC12V/24V, DC36V, DC48V.
Automatikus fókuszálás MPPT nyomkövető töltés, magas töltési hatékonyság, nonstop érzékelés töltés közben, kétirányú fókuszkövetés.
Időbeállító funkcióval és paraméterértékek beállítási funkcióval felszerelt.
A töltésvezérlő funkció nem korlátozódik semmilyen módkorlátozásra, mindaddig, amíg a töltési feltételek teljesülnek, azonnal feltöltődik.
A kisütés-szabályozás funkciója a különböző szabályozási módoknak megfelelően változik, hiba hiányában, az alábbiak szerint:
Töltési mód: Nincs kisülés semmilyen körülmények között.
Fényszabályozási mód: Amikor a vezérlő éjszakai érzékelést észlel, a kisütés 10 perces késleltetéssel megnyílik; nappali észlelésekor a kisülést 10 perces késéssel leállítják.
Fényszabályozás + időkésleltetés vezérlési mód: amikor a vezérlő éjszakát észlel, a 10 perces késleltetés megkezdi a kisütést, és elkezdi a visszaszámlálást - idő, amikor az időzítő 0, a kisütés leáll. A maximális késleltetési idő 23:59.
Általános vezérlési mód: Ha nincs hiba, akkor a kisülési állapotot megtartja.
Kézi vezérlési mód: A „▼” gombbal kapcsolja be vagy állítsa le a kisütést.
Időzítés szabályozási mód: rendszeres időközönként kapcsolja be a kisütést és rendszeres időközönként kapcsolja ki a kisütést.
T eszt: ugyanaz, mint a fényvezérlés + időkésleltetési mód, csak 10 percnél rövidebb késleltetési idővel.
Az alacsony feszültségű védelemben lévő vezérlő, ha továbbra is kisütni kell, hosszan nyomva tarthatja a "▼" gombot 5 másodpercig, továbbra is kiadhatja, de csak manuálisan állíthatja le a kisülést, vegye figyelembe, hogy ez a funkció károsíthatja az akkumulátort, kérjük, legyen óvatos.

Műszaki adatok:
Név: Solar MPPT vezérlő
Anyaga: plsctics+alumínium
Áram: 80A, 100A (opcionális)
Bemeneti feszültség: DC12V/24V, DC36V, DC48V
Kimeneti feszültség: DC12V/24V, DC36V, DC48V, DC5V/1.5A*2USB
Üzemi hőmérséklet: -25 ℃ és 55 ℃ között
Cikkméret: 198 * 180 mm
Csomag mérete: 195 * 184 * 66 mm
Csomag súlya:
80 A 900 g
100 A: 1150 g

Csomaglista:
1 * Napelemes MPPT vezérlő
1 * Irányelv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére