Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

Autós vezeték nélküli légszivattyú 150PSI többfunkciós légkompresszor

Termékkód: LMK00080
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Gyors és erőteljes felfújás: Az autós vezeték nélküli felfújó nagy pontosságú, 19 mm-es ötvözet hengerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a 150 PSI maximális felfújási nyomás elérését. Mindössze 86 másodperc alatt képes teljesen felfújni egy nagynyomású kerékpárabroncsot, biztosítva a gyors és hatékony felfújást.
Egygombos előbeállítás és automatikus leállítás: Ez a gumiabroncs-szivattyú támogatja az egygombos előre beállított felfújást, lehetővé téve a kívánt gumiabroncsnyomás beállítását. Amint az infláció befejeződött, automatikusan leáll, így nincs szükség folyamatos ellenőrzésre.
Hat felfújási mód nyomáskorlátozással:A felfújó hat felfújási módot kínál előre beállított nyomáshatárokkal, megakadályozva a túlfújást. A szabad üzemmód lehetővé teszi egy adott nyomásérték beállítását, így nincs szükség ismétlődő beállításokra, és problémamentessé teszi a felfújást.
Nagy teljesítményű mágneses motor: A nagy teljesítményű mágneses motorral felszerelt felfújó 25%-os fordulatszám-növekedést kínál. Mindössze 8 perc alatt képes teljesen felfújni egy defektes gumiabroncsot, ami erőteljes és hatékony felfújást biztosít.
Hosszú élettartamú akkumulátor: A beépített 1800 mAh-s nagy kapacitású akkumulátor alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot biztosít. Egyszeri teljes feltöltéssel akár 10 abroncsot is képes folyamatosan feltölteni, vagy két üres gumit felfújni, így kielégíti járműve karbantartási igényeit.
Power Bank funkció:Ez nem csak egy felfújható pumpa, hanem egy powerbank is, amely lehetővé teszi olyan eszközök vészhelyzeti töltését, mint az okostelefonok, táblagépek és fejhallgatók. Az akkumulátor töltöttségi szintjét kijelzõ pontos információt ad a maradék energiáról.
Továbbfejlesztett hűtés és világítás: Az átmenő légáteresztő kialakítású légszivattyúnk jobb levegőkeringést és hatékony hőelvezetést biztosít működés közben. Ezenkívül beépített, nagy fényerejű LED-lámpával rendelkezik, amely kényelmes megvilágítást biztosít éjszakai műveletekhez.
Sokoldalú és hordozható:A Car Wireless Inflator négy cserélhető fúvókával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az autó/motorkerékpár/kerékpár gumiabroncsok, labdák, úszógyűrűk és egyebek gyors és egyszerű felfújását. Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően könnyen hordozható hátizsákban, tárolható az autóban, vagy otthon tartható anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: ABS
Bemeneti feszültség: 5V
Kimeneti teljesítmény: 65W
Felfújási tartomány: Max. 150PSI
légáramlás: 25L/perc
Mértékegység: PSI, BAR, KPA, KG/CM2
Akkumulátor: Beépített 7,4V, 1800mAh lítium akkumulátor
Tétel méret: 81 * 46 * 116 mm
Csomag méret: 120 * 90 * 55 mm
Csomag súlya: 450 g

Csomagolási lista:
1 * Host
1 * Levegőcső
1 * USB-kábel
4 * Fúvóka
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére