Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
19.999 Ft

BSIDE 4 az 1-ben digitális multiméter infravörös hőmérő elektromos teszttoll áramkör elemző érzékelő 3,5 hüvelykes LCD színes kijelző - Piros

Termékkód: E24636R
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 200
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
19.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A multiméter kompakt méretű, és nagy sebességű chippel rendelkezik az áram, a feszültség, az ellenállás és a folytonosság automatikus azonosítására. 3,5 hüvelykes, nagy méretű LCD színes kijelző nagy betűtípussal, nagyon alkalmas középkorú és idős villanyszerelők számára, könnyen kezelhető. Használható váltakozó/egyenfeszültség, váltóáram/egyenáram, ellenállás, kapacitás, dióda, ki-be, frekvencia, munkaciklus és érintésmentes infravörös hőmérséklet mérésére. Támogatja a True RMS 9999 számlálást, az érintésmentes NCV mérést, az ÉLŐ vezetékes tűzvezeték megítélését, a VFC inverter feszültség tesztjét, a lézeres szintjelzést, a V-riasztás AC feszültség érzékelését, a V-riasztást, a két érzékenység beállítását, az adattárolást, az automatikus leállítást és az éjszakai megvilágítási funkció.

Jellemzők:
【Tömör megjelenés】:Kompakt és hordozható test, háromdimenziós kialakítás, teljes körű szilikon borítással, védő és kényelmesen fogható. A szilikon huzat és az EVA tárolótáska kombinációja könnyen hordozható, nem foglalja el a helyet, búcsút int a hagyományos terjedelmes és nehezen hordozható.
【3,5 hüvelykes színes kijelző】: IMD folyamatképernyő, 3,5 hüvelykes, nagy méretű, színes LCD kijelző nagy betűtípussal, nagyon alkalmas középkorú és idős villanyszerelők számára, könnyen kezelhető.
【Intelligens automatikus azonosítás】: Automatikus hatótávolság, nagy sebességű chip, nem kell váltani, búcsút int a nehézkesnek, nincs késés. Dugaszolható toll kialakítás, az áram, a feszültség, az ellenállás és a folytonosság automatikus azonosítása lesz. Az automatikus váltáshoz helyezze be a teszttollat ​​az áramcsatlakozóba.
【Többfunkciós kialakítás】:Használható váltakozó/egyenfeszültség, váltóáram/egyenáram, ellenállás, kapacitás, dióda, ki-be, frekvencia, munkaciklus és érintésmentes infravörös hőmérséklet mérésére. Támogatja a True RMS 9999 számlálást, NCV érintésmentes mérést, LIVE vezetékes firewire ítéletet, VFC inverter feszültségtesztet, lézerszint kijelzést, V-riasztás AC feszültség érzékelést, V-alert riasztást, két érzékenység beállítást, akkumulátortesztet, adattárolást, automatikus leállítást , és éjszakai világítás funkció.
【LED és dióda teszt funkció】:Támogatja a LED-es fénykibocsátó dióda tesztjét, és 16 V-on belül világítsa meg a fénykibocsátó LED-et, tesztelje a LED működési feszültségét és áramát, tesztelje a lámpatest radiátor hőmérsékletét és a LED felületi hőmérsékletét, javítsa át a LED világítási rendszer vezérlő áramköreit, és az autók világítási rendszerében is használható. Lefedje a különböző típusú diódateszteket, például az egyenirányító diódákat, a feszültségszabályozó diódákat és a fénykibocsátó diódákat, körülbelül 16 V maximális tesztfeszültséggel.
【Infravörös hőmérséklet mérés】:Érintésmentes infravörös hőmérséklet mérési mód, kétképernyős hőmérséklet-kijelző, a maximális hőmérsékleti érték a képernyőn látható a szkennelési folyamat során, az aktuális huzalozási busz csatlakozás maximális hőmérsékletének érintésmentes tesztelése, hogy megtudja, van-e hamis hegesztés vagy laza.
【Lézeres szintjelző】: Helyszíni célpontként használható, hogy megkönnyítse a terepi személyzet közötti kommunikációt, megfeleljen a CatⅢ 600 V magas biztonsági szabványoknak megfelelő 380 V-os tápelosztó doboz felújításának, valamint a globális tesztelésnek és karbantartásnak.
【Tápellátó rendszer】:Kettős üzemmódú tápellátó rendszert alkalmaz, a beépített 3,7 V-os lítium elem vagy 2 AAA alkáli elem (nem tartozék) táplálja a különféle igények kielégítésére. A multiméter előnyben részesíti a lítium akkumulátor használatát az áramellátáshoz, miután észleli a lítium elem lemerülését, automatikusan szárazelemre vált az áramellátáshoz. 
【Széles körben alkalmazható】: Széles körben használják az elektromos tesztelő iparban, a villanyszerelő iparban, az elektronikai nagyjavítási iparban, a LED-iparban, az autójavító iparban és így tovább.

Műszaki adatok:
Név: Digitális multiméter
Anyaga: ABS
Szín: piros, zöld, fekete  (opcionális)
Akkumulátor: 1 * beépített 3,7 V, 1100 mAh lítium elem (tartozék), vagy 2 * AAA elemmel is működtethető (nem tartozék)
DC feszültség: 0-620 V (DCMode), 0,5-620 V (AutoMode), 0,001 V, ± (0,8%+3) AC feszültség: 0-620 V (ACMode), 0,8-620 V (
AutoMode), 0,001 V, ± (1,2% 5)
Ellenállás: 0,0Ω-9,999ΜΩ, 0,1Ω, ±(1,2%+3)
Kapacitás: 0,5uF-999,9uF, 0,1μF, ±(3,5%+8); 1000uF-9999uF, 1μF, ±(4.5%+10)
AC áram: 1-610mA(40-200Hz), 0.1mA, ±2.0%+3)
DCCáram: 1-610mA, 0.1mA, ±3)1.
Frekvencia: 10,0-99,9 Hz 0,1 Hz, 100-1000 Hz 1 Hz, ±(1,0%+5)
Infravörös hőmérsékletmérés: -20 ℃ és 0 ℃ (-4 ℉ és 32 ℉ között 0,1 ℃ (℉) + 2 ± 3. (℉); O℃-400 ℃ (32℉-752 ℉) 0,1 ℃ (℉) ± (2,5%+3 ℃ (℉))
Hőmérséklet: 0-50 ℃, 1 ℃ (℉), ±2 ℃ (℉) )
Folytonosság: Ha az ellenállás 30Ω, a berregő megszólal
Alacsony feszültségű dióda mód: Mérje meg a diódákat 2,0 V-on belül
Nagyfeszültségű dióda mód: Nyitott áramköri feszültség 15V, tesztáram 1mA. (Az online tesztelés tilos, különben a nagyfeszültségű kimenet károsíthatja a kisfeszültségű készülékeket)
V-Alert: támogatás
Éles vezeték ellenőrzése: Támogatás
Automatikus kikapcsolás: 5 perc
Zseblámpa: Támogatás
Elemméret: 78 * 161 * 21 mm
Tétel súlya: 245 g / 8,64 uncia
Csomag mérete: 183 * 98 * 48 mm
Csomag 
súlya: 441 g

Csomagolási lista:
1 * Digitális multiméter fedéllel
1 * USB-kábel
1 * Pár tesztkábel
1 * Csavarhúzó
1 * Felhasználói kézikönyv
1 * Hordtáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére