Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

BSIDE S8 3 az 1-ben kézi multiméter, elektromos szivárgást vizsgáló toll, hőmérő 6000 számláló EBTN színes háttérvilágítású kijelző automatikus kikapcsolás funkcióval

Termékkód: E25309
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A multiméter kompakt méretű, és nagy sebességű chippel rendelkezik a teljes körű működés és a sokrétű mérés érdekében, számos elektrononikus komponens mérésére képes, hogy megfeleljen az Ön többfunkciós igényeinek. AC/DCVoltage, AC/DC Current, kapacitás, ellenállás, dióda, ki-be folytonosság, frekvencia és hőmérséklet mérési funkciók támogatása. Automatikus azonosítással, zerowire firewire ítélettel, NCV feszültségérzékeléssel, adattartással és 15 perces működés nélküli automatikus kikapcsolás funkcióval. Széles körben használják az elektromos tesztelő iparban, a villanyszerelő iparban, az elektronikai nagyjavítási iparban, a LED-iparban, az autójavító iparban és így tovább.

Jellemzők:
【Három az egyben kialakítás】:
Az elektromos szivárgásérzékelő toll, a multiméter és a hőmérő 3 az 1-ben kialakítása integrált funkcionális élményt nyújt. A tömör megjelenés, a nagy képernyős multiméter ergonomikus testtel rendelkezik, kompakt és hordozható, könnyen hordozható. Az ívelt gombok kényelmes működést biztosítanak. Szilikon védőburkolattal a leejtésállóság érdekében, biztonságosabb a használat.
【EBTN színes háttérvilágítású kijelző】: Ezt a multimétert túlméretezett EBTN színes háttérvilágítású kijelzővel tervezték a tisztább leolvasás érdekében. Több üzemmódú kapcsolás, az üzemmód funkció áttekinthető megjelenítése, egy pillantással látható, kényelmesebb a kezelés. Intelligens chipet alkalmaz a pontos méréshez, gyors reagáláshoz és nagy pontossághoz, amely pontos mérési eredményeket biztosít.
【Teljes funkciójú multiméter】: Automatikus tartomány, 0-620 V feszültséget mérhet, valamint mérheti az áramot, a kapacitást, az ellenállást, a frekvenciát, a hőmérsékletet és számos egyéb paramétert. Támogatja a dióda tesztet, a munkaciklus mérést, az érintésmentes feszültségérzékelést (nagy és alacsony érzékenységgel állítható), az inverter feszültségtesztjét, a töréspont-meghatározást, a zéró tűz vezetékek megítélését és a be- és kikapcsolási hangjelzés funkciót. A váltakozó és egyenáram automatikus azonosítása, nincs szükség kézi kapcsolásra. Az automatikus mód növeli a felhasználó kényelmét. Megfelel a professzionális és hatékony, valamint a feszültség kis jel tesztelésének.
【Hőmérséklet mérés】: A multiméter automatikusan kijelzi a környezeti hőmérsékletet, amelyet -20 ~ 1000 ℃ hőmérsékletszondával szállítanak. Támogatja a hőmérsékleti mértékegység váltást, szükség szerint válthatja a hőmérsékleti egységet a könnyű leolvasás érdekében.
【Újratölthető kialakítás】: Beépített 3,7 V-os, 400 mAh-s lítium akkumulátor, C típusú interfész töltés, hosszú élettartamú, nem kell gyakran cserélni az akkumulátort, gazdaságos és kényelmesebb a használata.
【Szivárgó toll funkció】: A pentip 47 tűs szilikon anyagot használ a váltakozó áramú szivárgási feszültség tesztelésére. Gyorsan azonosítja a magas és alacsony vezető szivárgási feszültségét.
【Zseblámpa megvilágítás】: Könnyen használható, és különféle munkakörnyezetekhez alkalmas, sötét környezetben is használhatja a zseblámpa megvilágítását.
【Automatikus kikapcsolás működés nélkül 15 percig】: Az energiatakarékosság érdekében, ha 15 percig nem használja a multimétert, a multiméter automatikusan kikapcsol, hogy megőrizze az akkumulátor élettartamát és intelligensebb legyen.
【Képernyő-utasítások és intelligens beégésgátlás】: Az iparág első piros áramjelző képernyője megakadályozza a feszültséggel való visszaélést, és az összes gombot lezárja az áramszint aktiválása után, ezzel is megelőzve a mérőműszer elégetéséhez való visszaélést. Teljes funkcionalitású fogaskerekes vágás, intelligens égésgátló chip, teljes hajtómű túlterhelés elleni védelem, rossz fokozat 220 V feszültségű égésgátlót is megvalósíthat. 
【Széles alkalmazások】: Könnyen kezeli a méréseket különböző területeken, mint például az elektronikus áramkörök tesztelése és hibakeresése, az elektronika, a kommunikáció, a számítógépek stb. hibaelhárítása és javítása. Alkalmas elektromos tesztelési iparban, villanyszerelő iparban, elektronikai nagyjavítási iparban, LED-es ipar, autójavító ipar és így tovább.

Műszaki adatok:
Név: Digitális multiméter
Anyaga: ABS
akkumulátor: 1 * beépített 3,7 V, 400 mAh akkumulátor (tartozék)
DC Feszültség: 0-620 V (DCMode), 0,8-620 V (Auto mód), 0,001 V, ±(0,8%+3) )
AC feszültség: 0-620V (ACMode), 0.8-620V (Auto Mode), 0.001V, ±(1.2%+5)
VFC mód: 10-620V, 1V, ±(4.0%+3)
Szivárgásteszt mód: 12 -300V, 1V, ±5%
Ellenállás: 0,0Ω-60MΩ, ±(1,5%+3); 0,1Ω, ±(1,2%+3)
Kapacitás: 1nF-60mF, 0,01nF, ±(3,5%+8)
Frekvencia: 1Hz-9,999MHz; 0,001 Hz, ±(1,2%+3)
Hőmérséklet: -50 ℃ - 999 ℃, 1 ℃/℉, ± (1,5%+2)
Környezeti hőmérséklet: 0-50 ℃, 1 ℃, ±2 ℃
Dióda: Automatikus felismerés 3V-nál kisebb diódák
Be-kikapcsolás folytonossági teszt: Hangjelzés hallható, ha a mért ellenállás <50Ω
NCV: igen
Induktív, nulla tűzálló vezetékfelismerés: igen
Automatikus kikapcsolás: 15 perc
Zseblámpa: igen
Tételméret: 181,5 * 32,6 * 25 mm
A termék súlya: 86 g
Csomag mérete: 200 * 82,5 * 42 mm
Csomag súlya: 251 g

Csomagolási lista:
1 * Digitális multiméter
1 * Teszttoll
1 * Kábel
1 * Utasítás
1 * Tárolótáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére