Menü

owl-carousel

Búcsút inthetünk az Android márkanévnek?

Az Android az a zászlóshajó, mely fedélzetén hétköznapi, bárki számára elérhető telefonokat szállított, keresztül az egzotikus, megfizethetetlen okostelefonok tengerén. Az expedíció, mint tudjuk abszolút sikeres volt, ám ez akár a márkanév vesztét is okozhatja, mivel túlságosan elcsépeltté vált.

A Google marketinges csapata a fenti fejlemények hatására az utóbbi időkben tényleg csak akkor hozta szóba az Android nevet, amikor elengedhetetlennek tűnt, ám ez a “tudjukki” effektus újabb szintre lépett, mivel a heti (új Pixeleket is bemutató) sajtótájékoztatóján egyetlen egyszer sem hangzott el az áldott/átkozott név.

Nem megerősített értesülések szerint a Google idővel teljes egészében ki szeretné vezetni az Android márkanevet, még akkor is, ha a cégben vannak olyan befolyásos emberek, akik ezt nagyon is ellenzik. Az információ igazságtartalmát támasztja alá az az aprócska, jól eltitkolt változtatás, miszerint a Google átnevezte az sms küldő appját Android üzenetekről sima üzenetekre, így már a play áruházban is ezen a néven kutatható fel.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Android

Keresés