Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
57.999 Ft

Digitális mikroszkóp 10,1 hüvelykes IPS képernyős TV-vel elektronikus javító érmemikroszkóphoz IR távirányítóval, USB-kábellel, talppal és fém konzollal

Termékkód: E24419
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 580
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
57.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【10,1 hüvelykes IPS LCD mikroszkóp】 Élvezze a tisztaságot a 10,1 hüvelykes IPS kijelzőn, amely kristálytiszta képeket és élénk színeket kínál, amelyek magával ragadják. A széles, 178°-os betekintési szögnek köszönhetően a szobában minden szemlélő értékelni tudja a kifogástalan kijelzőt, ami könnyíti a szemet megerőltetés, és zökkenőmentes megtekintést kínál. Emelje fel felnőttkori játékát ezzel a legmodernebb videomikroszkóppal.
【Digitális mikroszkóp 16 MP felbontással】 – Merüljön el a felfedezések világában, miközben bámulatos képeket készít páratlan részletességgel. Fejlett 16 MP felbontásával, ez a képernyővel ellátott mikroszkóp felfedi megfigyelései bonyolult árnyalatait, éles és precíz képeket biztosítva, amelyek rejtett csodákat keltenek életre, lehetővé téve, hogy soha nem látott tisztasággal tárja fel és fejtse meg a mikroszkopikus birodalom titkait.
【Érmemikroszkóp fém állvánnyal】 A nagyra értékelt érméit kitűnő részletességgel mutatja be, új magasságokba emelve az érmegyűjtést. ez a továbbfejlesztett érmemikroszkóp a hibaérmék számára meghosszabbított állvánnyal életre kelti gyűjteményét. A jobb láthatóságnak és a bőséges munkaterületnek köszönhetően tökéletes forrasztáshoz, mikroszkópos fotózáshoz és videózáshoz. Engedje szabadjára az érmekutatásban rejlő teljes potenciált a kiváló kilátással és egy tágas munkaterülettel.
【Mikroszkóp felnőtteknek USB-kimenettel】 A VMS101SE könnyedén csatlakozhat számítógépekhez, és feltárja a lehetőségek világát. Egyszerűen csatlakoztassa és játsszon, zökkenőmentesen integrálva a laptopokkal, számítógépekkel vagy projektorokkal, kiterjesztve látásmódját a digitális mikroszkóp kamerájára és a számítógép képernyőjének kiterjesztett vásznára. Legyen szemtanúja a páratlan tisztaságnak és kényelemnek, ahogy mikroszkopikus felfedezései nagy léptékben életre kelnek, új távlatokat nyitva tudományos törekvéseiben.
【15x-208x forrasztómikroszkóp】15x-208x zoom ennek a figyelemreméltó képernyős digitális mikroszkópnak. A bonyolult PCB-elemzéstől a drágakövek pontos vizsgálatáig, és még az Önt körülvevő világ csodáinak felfedezéséig is ez az LCD digitális mikroszkóp az Ön tökéletes társa. Kivételes képessége révén még a legapróbb tárgyakról is tiszta és részletgazdag képeket készíthet, így meg fog lepődni a rögzíthető részletgazdagságon, így soha nem marad el a felfedezés pillanatáról.
【 Digitális mikroszkóp távirányítóval 】 Tapasztalja meg a soha nem látott kényelmet a mellékelt távirányítóval, amellyel könnyedén irányíthatja a képek rögzítését, a videók rögzítését, valamint a nagyítást és kicsinyítést, mindezt a kijelző érintése nélkül. Mondjon búcsút a képernyő remegésének, miközben élvezi a minta stabil és kristálytiszta nézetét, amely biztosítja a megszakítás nélküli felfedezést.
【Állítható fényerejű LED-mikroszkóp képernyővel 】A LED-es töltőfényekkel felszerelt digitális mikroszkóp optimális megvilágítást biztosít a hibás érmegyűjtők számára, lehetővé téve az érmék bonyolultságának egyértelmű és részletes megfigyelését. A precíz világítással merüljön el az érmerészletek magával ragadó világában, és fedezze fel gyűjteményének rejtett szépségét. Legyen a megbízható társa a numizmatikai felfedezés útján.
【Forrasztómikroszkóp nagyobb talppal】 A nagyméretű, 20*12 cm-es mikroszkóp talpa szilárd és stabil alapot biztosít különféle feladatokhoz, például PCB forrasztáshoz, PC-alaplap ellenőrzéséhez és elektronikai javításokhoz. Matt fekete felülete megakadályozza a zavaró tükröződést, így tiszta látást biztosít a fényes tárgyak vizsgálata közben. Tapasztalja meg a stabilitás, a funkcionalitás és a vizuális tisztaság tökéletes kombinációját a VMS101SE segítségével, amely képessé teszi Önt arra, hogy magabiztosan és precízen megbirkózzon bonyolult feladatokkal.
【Ergonómikus kialakítású LCD mikroszkóp】 Az LCD digitális mikroszkóphoz tervezett ergonomikus állvány segítségével könnyedén beállíthatja a magasságot és a szöget, így kényelmes és precíz munkavégzést biztosít. Csökkentse minimálisra a fáradtságot, maximalizálja a termelékenységet, és emelje a forrasztómikroszkópos élményt a következő szintre.

Műszaki adatok:
Képernyőméret: 10,1 hüvelyk
Képernyő felbontása: 1024x600
Képérzékelő: 1/4 hüvelyk (BSI)
Pixelméret: 2um x 2um
Képfelbontás: 2592x1944(5M), 3264x2448(8M), 4032x3024 stb.
Videó felbontás: 720P60
USB felbontás: 1080P、720P、VGA
Zoom ráta: 15X~208X (Optikai 15X~52X, Digitális 1X~4X)
Támogatás az LCD+USB(UVC) kimeneti kijelző
Nyelv: angol, egyszerűsített kínai, hagyományos
kimeneti interfész kínai 5V : USB-A, egyenáramú 5V-os táp kimenetre képes
Fehér LED: Beépített 6 LED
IR távirányító: Max 5 méter
USB interfész: TYPE-C USB2.0
Anyaga: ABS+ alumínium ötvözet
Mikroszkóp Mérete: 25,1 * 15,8 cm
Konzol magassága: 20,5 cm
Alapméret: 20 * 12 cm
Tétel súlya: 1287 g
Csomag súlya: 1900 g

Csomaglista:
1 * Digitális mikroszkóp
1 * IR távirányító
2 * USB-kábel
1 * Fém alaptartó
1 * 5V-os adapter
1 * 32G TF kártya
1 * Lencsetisztító kendő
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére