Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

Digitális Multiméter Professzionális Feszültség Áram Ellenállás Frekvencia Kapacitás Dióda Hőmérséklet Kapacitás Mérő Tesztmérő

Termékkód: E24043
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a digitális multiméter tömör megjelenéssel, digitális színes kijelzővel, háttérvilágítással és nagy betűtípussal rendelkezik az egyszerű adatolvasás érdekében, és összetett környezetben is alkalmazható különféle mérésekre, nagyban javítja az olvasási élményt. Kapacitással, frekvenciával, ellenállással, AC/DC feszültséggel, AC/DC árammal, diódával, munkaciklussal és hőmérséklet méréssel, valamint VFC funkcióval, adattartással, ki-be hangjelzéssel, töréspont-érzékeléssel, nulla-/tűzvonal azonosítással, automatikus leállítással, alacsony akkumulátor töltöttséggel indikátor funkció. Széles körben használható elektromos tesztelésnél, autójavításnál és egyéb háztartási fejlesztéseknél, ipari elektromos karbantartásnál stb.

Jellemzők:
Tömör megjelenés:
Kompakt méret, könnyen hordozható és nem foglal helyet, búcsút int a hagyományos nehéz és nehezen hordozható méretnek. Szilikon bőr huzattal a biztonságosabb használat érdekében, és EVA táskával a könnyebb hordozhatóságért.
Digitális kijelző: Tiszta felbontású digitális színes kijelző, háttérvilágítással és nagy betűtípussal az egyszerű adatolvasás érdekében, és összetett környezetben történő különféle mérésekhez alkalmazható, nagymértékben javítja az olvasási élményt.
Többféle mérési funkció:Intelligens chipet, gyors azonosítást és pontos mérést alkalmaz. Kapacitással, frekvenciával, ellenállással, AC/DC feszültséggel, AC/DC árammal, diódával, munkaciklussal és hőmérséklet méréssel, valamint VFC funkcióval, adattartással, ki-be hangjelzéssel, töréspont-érzékeléssel, nulla-/tűzvonal azonosítással, automatikus leállítással, alacsony akkumulátor töltöttséggel indikátor funkció.
3 fázisú váltakozó feszültség teszt: Háromfázisú AC feszültségmérés, gyorsan megtalálja a hiányzó fázist. normál feszültségtartományok a két A, B, C fázisvezeték között: 365V ~ 425V.
Automatikus aktiválás felismerés: Aktuális automatikus aktiválási funkcióval (1,0-610 mA AC/DCáram), amikor az áramcsatlakozó a mérőrúdhoz van csatlakoztatva.
Érintésmentes feszültségmérés:Érintésmentes feszültségérzékelés feszültségriasztással. Két érzékenység támogatása. Beépített nagy érzékenységű érzékelők, amelyek biztosítják az üzembiztonságot az elektromosság mérésénél.
Zeroline/fireline Azonosítás: Élő vonalhoz mérve az analóg sáv megtelt, és megszólal a berregő; nullapontig történő mérésnél nincs válasz.
Intelligens erősítő azonosítás: Az erősítő portra csatlakoztatva és mérést végezve automatikusan AC/DCampere teszt módba válthat (nincs szükség kézi váltásra).
Két hőmérsékleti teszt: Támogatja a hőelem hőmérsékletmérését és a környezeti hőmérséklet mérését, a 0-1000 ℃ hőelem hőmérséklet mérési tartományokat és a 0-50 ℃ környezeti hőmérséklet mérési tartományokat.
Adatmegőrzési funkció:Miután a mérés stabilizálódik, az adatok hosszú ideig megjelennek, így elengedheti a kezét anélkül, hogy félne az adatok kiszűrésétől.
Széleskörű alkalmazások: Könnyen cserélhető a jelenlegi biztosíték, amely széles körben használható elektromos tesztelésnél, autójavításnál és egyéb háztartási fejlesztéseknél, ipari elektromos karbantartásnál stb.

Műszaki adatok:
Név: Multiméter
Anyaga: műanyag
Akkumulátor: 1 
beépített 700 mAh lítium elem (tartozék)
Kijelző: 6000 darab
Kijelző: színes kijelző háttérvilágítással
VFC Feszültség: 10-620V ±(4.0+3)
DC Feszültség: 0-620V; ±(0,8%+3); 0,01 V
AC feszültség: 0,8-620 V, ±(1,2%+5); 0,01V
DCáram: 1-610mA; ±(1,5%+3); 0,1 mA
AC áram: 1-610 mA; ±(1,5%+3); 0,1mA
Ellenállás: 0,1Ω-60MΩ, 0,1Ω ±(1,2%+3); 0,1Ω
Kapacitás: 0,5μF-60000μF, ±(4,5%+10); 0.001μF
Frekvencia: 0-9999Hz, 0.001Hz ±(2%+10)
Hőmérséklet: 0-1000℃; ±(2,0%+3)
V-Alert (érintésmentes feszültségérzékelés): Igen
Dióda: Méri a diódákat 3V-on belüli
élő vezetéken belül Ellenőrzés: Igen
NCV teszt: Hi/Lo érzékenység állítható
Cikkméret: 140 * 54 * 33mm
A termék súlya: 125 g
Csomag mérete: 168 * 95 * 44 mm
Csomag súlya: 324 g

Csomagolási lista:
1 * Multiméter
2 * Teszttoll
* Ther Moco-C Kábel
1 * Csavarhúzó
1 * Tárolótáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére