DOOGEE CS2 : Okosóra, szuper hosszú üzemidővel

 DOOGEE CS2 : Okosóra, szuper hosszú üzemidővel
Tervezés
Az okosóra lenyűgöző megjelenésű, mivel a keret ötvözetből készült. Ívelt kivitelű, így nagyon finom és kényelmes a csuklón. A DOOGEE okosóra HD kijelzővel és 240 x 280-as felbontással rendelkezik. A CS2 segítségével az Alexa segítségével híreket kaphat, ellenőrizheti az időjárást, az Amazon bevásárlólistát, kiválaszthatja a sportmódot, vezérelheti az intelligens otthoni eszközöket, beállíthatja az ébresztőidőzítőket, és bekapcsolhatja az egészségügyi opciókat, a zene vezérlését, megtekintheti az edzésnaplókat és még sok mást. Még a telefonját sem kell elővennie edzés közben.

Egészségügyi monitor
A DOOGEE CS2 okosóra képes nyomon követni a vér oxigénszintjét, a pulzusszám monitorozását, a légzésfigyelést, az alvásfigyelést, a stresszfigyelést.Megjegyzés: A DOOGEE CS2 okosóra egészségfigyelési eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi célokra.
Vízállóság
A DOOGEE CS2 5 ATM-ig vízálló is, megvédi az okosórát a víz, az eső vagy az izzadság okozta sérülésektől. De ne feledje, hogy az óra nem érintkezhet a forró vízzel. A DOOGEE CS2 fitneszóra kevesebb mint 2 óra alatt teljesen feltölthető, az akkumulátor élettartama pedig akár 10 nap is lehet.
Csatlakozás
A DOOGEE CS2 kompatibilis a legtöbb okostelefonnal iOS 9 és Android 6 vagy újabb. A CS2 Pro-ban naptárjelzéseket, SMS-eket, bejövő hívásokat és SNS-eket (Facebook, Whatsapp, Linked In, Instagram, Twitter stb.) fogadhat.
23 sportmód és egész napos fitneszkövetés: A DOOGEE DG szíj 14 sportmódot támogat, beleértve a futást, úszást, jógát, kerékpározást stb. A DG Band fitness tracker egész nap nyomon követheti az edzéssel kapcsolatos információkat, rögzítheti az elégetett kalóriákat, a lépések számát és a távolságot. A Very Fit alkalmazásból letöltheti az edzésadatokról szóló jelentéseket.

Akkumulátor
A DOOGEE CS2 akkumulátora 300mAh kapacitású, 15 napos készenléti idővel rendelkezik. Vezeték nélküli USB-t használ a töltéshez, és 2 óra teljes feltöltés után 7 napig használható.

Az oldal tetejére