Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
5.999 Ft

DSG sebességváltó tengelykapcsoló motor elektromechanikus egység kioldó szerszám 2 vége 9,5 mm/3/8 7 mm keménység S2 ötvözött acél szerszám csere Ford Benzhez

Termékkód: K22042
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 60
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
5.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Hatékony teljesítmény: Ez az eszköz kitűnően megtervezett, és gyorsan és pontosan tudja oldani a DSG sebességváltó tengelykapcsoló motorjának elektromechanikus egységét, javítva a karbantartási hatékonyságot.
Méret: Az egyik vég átmérője 9,5 mm/1/8, a másik vég átmérője 7 mm, a kioldószerszám teljes hossza 100 mm.
Tartósság: Ez a szerszám prémium minőségű anyagokból készült, hőkezelt, korrózióálló, kopásálló, jó tartóssággal és hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll a hosszú távú használatnak és az ismételt használatnak.
Könnyen használható: Ez a szerszám könnyen kezelhető, helyezze be a tengelykapcsoló-kioldó szerszámot, forgassa el az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy kioldja a tengelykapcsoló reteszét, amíg a tengelykapcsoló teljesen ki nem nyílik. 
Alkalmas: Ford 6 sebességes száraz duplakuplungos DPS6 sebességváltó B-MAX, Ecosport, Fiesta, Focus, Transit/Tourneo Connect, Focus PS cseréje.

Műszaki adatok:
Cikk: DSG sebességváltó tengelykapcsoló motor elektromechanikus egység kioldó szerszám
Anyaga: keménység S2 ötvözött acél
Fő szín: ezüst
Csomagméret: 11*3*2cm
Csomag súlya: 70g

Csomaglista:
1* Kioldószerszám

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére