Edifier TWS330NB TWS fülhallgató a legjobb zajszűrő technológiával

Edifier TWS330NB TWS fülhallgató a legjobb zajszűrő technológiával

A 2021-es év legjobb vezeték nélküli fülhallgatói a megbízható Bluetooth-kapcsolat, a verhetetlen hangteljesítmény és a kényelmes, kompakt kialakítás kombinációját nyújtják. Az Edifier TWS330NB TWS fülhallgató mindezzel rendelkezik.

Tervezés
Az Edifier TWS330NB TWS fülhallgató tojásdad kialakítású, simán ívelt felülettel rendelkezik, amely puhává teszi őket. A vezeték nélküli fülhallgató könnyű a fülnek és kényelmes is. Fontos megjegyezni, hogy ezek a fülhallgatók IP54-es minősítéssel rendelkeznek, azaz por- és vízállóak.

Hang
Ezek a fülhallgatók ACC HD hangdekódolással vannak felszerelve. Ez csodálatos hangátvitelt biztosít, ezért kiváló hangminőséget sugároz.  Fel vannak szerelve Ambient Sound Mode technológiával is, amely lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön a zenében, miközben tájékoztatja Önt a külvilágról. Emellett AI Phone Call Noise Cancelling technológiával is rendelkeznek, amely a hibrid aktív zajszűrő technológiához vezet, így jobb hangminőség mellett valódi szabadságot biztosít a háttérzajoktól. 

Akkumulátor és Bluetooth
Az Edifier TWS330NB TWS fülhallgató akár 33 órányi lejátszást kínál Élvezze az akár 5 órás ANC lejátszást és 20 órát a töltőtokkal, köszönhetően a Qualcomm nagy teljesítményű architektúrájának, ezért órákig tartó kiváló minőségű és tiszta zenehallgatást biztosít. fontos megjegyezni azt is, hogy ezek a fülhallgatók nagyon gyorsan töltődnek. A teljes feltöltéshez mindössze 10 percre van szükségük, miközben egy órányi használatot biztosítanak.

Bluetooth 5.0 Qualcomm CVC és aptX technológiával: Élvezze a gyors streaminget és a tiszta hívásokat 32,8 lábon belül, köszönhetően a Qualcomm aptX audióval és lézeres közvetlen szerkezetű antennával ellátott Bluetooth 5.0-nak.

Teljesítmény
A viselésérzékeléssel a zene automatikusan lejátszik/szünetel, amint behelyezi vagy leveszi a fejhallgatót. Az elsődleges másodlagos fejhallgató kapcsoló funkcióval a bal és/vagy jobb fülhallgatót monó vagy sztereó hangzáshoz lehet használni. A bal fülhallgatót egyszerűen duplán megérintve a TWS NB2 felhasználók kényelmesen kikapcsolhatják az aktív zajszűrő funkciót, így a fülhallgató levétele nélkül hallgathatják a külső hangokat, hogy biztonságban és kényelemben legyenek.

 

Az oldal tetejére