Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
52.999 Ft

Egykattintásos nyomtatás termikus tetoválás minta stencil gép képalkotó méret szög vágás tükrözés lépték beállítása C típusú interfész

Termékkód: E24789
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 530
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
52.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a tetoválónyomtató könnyen és gyorsan képes másolni a mintát a transzferpapírokra, tiszta és gyönyörű transzfernyomtatást végez, hatékonyan tartja a papírt tisztán, nem könnyen fakul, egyszerűen és gyorsan használható. BT csatlakozási kialakítás, könnyen használható, mobiltelefon APP stabil kapcsolat, APP nyomtatás egy kattintással. Könnyen és gyorsan másolja a mintát a transzferpapírokra, tiszta és gyönyörű transzfernyomtatással, hatékonyan tartja a papírt, és nem könnyen fakul. Támogatás a számítógépekkel, mobiltelefonokkal és PC-s táblagépekkel.

Jellemzők:
Kompakt szerkezet, könnyű és hordozható, kényelmesen magával viheti, idő- és helykorlátozás nélkül. Könnyű, egyszerű, megbízható másoló, amely megkönnyíti munkáját.  
Nincs szükség tintára és cserealkatrészekre. Könnyen és gyorsan másolja a mintát a transzferpapírokra, tiszta és gyönyörű transzfernyomtatást, hatékonyan tartja a papírt tisztán, nem könnyen fakul, egyszerűen és gyorsan használható.
BT csatlakozás kialakítás, mobiltelefon APP nyomtatás egy kattintással. Egyszerű és gyors, lehetővé teszi a képméret, a szög, a vágás, a tükrözés, a lépték beállítását. Az alkalmazásvezérlőn keresztül szabadon kinyomtathat különféle tetoválásokat a mobiltelefon-albumban. És támogatja a nyelvváltást a kínai és az angol között.
Többfunkciós kialakítás, több képalkotó nyomtatással, színes térképvonalrajzolással és vágás funkcióval. Nagyítsa fel az A4-es keretet, ha több példányt szeretne nyomtatni, miután kiadta, a használathoz fűzze össze egy nagy képpé.
Támogatás a számítógépekkel, mobiltelefonokkal és PC-s táblagépekkel. PC futtató környezet követelményei: XP/WIN7/WIN8/WIN10.
Időt és erőfeszítést takarít meg, 30 perc működés nélkül, automatikus kikapcsolás. Beépített 7.4V, 2000mAh lítium akkumulátor, Type-C töltés, hosszú élettartammal.
Könnyű papíradagolás, tetoválásnyomtató papír irányának azonosítása, a sárga oldallal felfelé és a fehér oldalával lefelé szépen helyezze be a nyomtató bemeneti portjába, és a nyomtatópapír automatikusan beszívódik.

Műszaki adatok:
Név: Tattoos Nyomtató
Anyaga: műanyag
Akkumulátor: beépített 7.4V, 2000mAh lítium akkumulátor (tartozék)
Csatlakozás: BT
Bemeneti áram: 5V, 2A
Töltőport: Type-C Csatlakozási
mód: mobiltelefonos alkalmazás
Fogyópapír: 210 * 297mm
Nyomtatási mód: Hőnyomat
Tételméret: 265 * 58 * 30 mm 
Tétel súlya: 475 g
Csomag mérete: 290 * 86 * 45 mm

Csomag súlya: 610 g

Csomagolási lista:
1 * tetoválás nyomtató
1 * töltőkábel
1 * irányelv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére