Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

Electric Smart Gravity UFO önszórakoztató tollas pálca kisállatjáték - Macska szerelmeseinek

Termékkód: UU0156
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők: 
Intelligens módú kialakítás: Az automata macskajáték elektromos intelligens gravitációs repülő csészealj játék intelligens móddal rendelkezik, amely automatikusan elkíséri a macskát játszani, 4 óránként 5 percet futni, és automatikusan elaludni éjszaka anélkül, hogy zavarná a gazdát és a macskát. pihenés.
Feather Hunting Game: Beépített tollak, a tollak mozgása véletlenszerűen jelenik meg, kielégítve a macska vadásztermészetét, lehetővé téve a macska számára, hogy játék közben gyakoroljon.
Automatikus tisztító funkció: A tisztítógyűrűvel együtt használva automatikusan eltávolítja a szőrt a földről, miközben ugratja a macskát, tisztábbá téve az otthont.
USB töltés: Kényelmes töltés, tartósabb játék, így a macska hosszabb játékidőt biztosít.
Cserélhető tollak: Használjon macaron természetes pulykatollat, amely puha és biztonságos, és szükség szerint cserélhető, így a macska boldogabban játszik.
Színes intelligens emlékeztető: A narancssárga fény a normál mód - Nyomja meg a POWER gombot a bekapcsoláshoz, és az UFO automatikusan ugratni kezdi a macskát a tollakkal, amelyek véletlenszerűen kilógnak minden portból, és automatikusan kikapcsol 5 perc működés után. A kék fény az intelligens mód-Automatikusan felismeri a nappalit és az éjszakát, napközben 5 percig fut, majd automatikusan hibernál, és macskamancs-ütögetéssel aktiválódik, és automatikusan hibernál, és éjszaka nem fut; Lila fény a tollcsere mód-lila a fény hosszú és világos, a toll pedig kinyúlik és megmarad, ilyenkor cserélheti a tollat.

Leírás:
Szín: Fehér
Anyag: ABS
Üzemmódok: Normál mód (narancssárga fény); Intelligens mód (kék fény), tollcsere mód (lila fény)
Akkumulátor: Lítium-polimer
Töltési mód: USB töltési
kapacitás: 500mA
Töltési feszültség: 5V
Tételméret: 56*156*92mm
Tétel súlya:38g
Csomag mérete: 195*370*195*170
Csomag súlya: 489 g

Csomaglista:
1 * UFO macska játék
1 * USB töltőkábel
1 * Felhasználói kézikönyv
2 * Tartozékok Toll
5 * Tisztítógyűrű
1 * Csipesz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére