Menü

owl-carousel

érintőképernyős mobil is meg nem is?

Semmi kétségünk nincs afelől, hogy manapság az érintőképernyős mobilok korát éljük, azonban sokan szerint a jól bevált, hagyományos flip telefonoknak is helye lenne a hétköznapokban.

Hibrid flippes érintőképernyős mobil

Természetesen van is, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a BEDOVE X5 érintőképernyős mobil, ami a régi stílust ötvözi a modern érintőképernyős technológiával. Azonban az említett típus nem egy hagyományos kihajtható kagylótelefon érintőkijelzővel, ugyanis becsukott állapotában egy kellemes fogású érintőképernyős készüléket kapunk, nyitáskor azonban viszontláthatjuk a jól bevált flip telefont.

Az érintőképernyős mobil tehát, egy valódi gyöngyszem és az egyedülállósága vitathatatlan. A telefon designjára nem lehet panaszunk, ugyanis vadítóan elegáns, de egyben praktikus és minőségi. Ezt elmondhatjuk az anyaghasználatról is, de a belső tulajdonságok sem kell hogy aggasszanak minket! Az érintőképernyős mobil egy Android 4.0-s operációs rendszert futtat, ami a legmodernebb alkalmazásokkal is gond nélkül megbirkózik. A zökkenőmentes működés alapja azonban nem az operációs rendszerben, hanem a processzorban keresendő, ami ebben az esetben egy 1 GHz-es MTK6515 CPU, ami mellett egy PowerVR SGX 531 GPU is üzemel, a megfelelő képmegjelenítések érdekében.

Természetesen az érintőképernyős mobilhoz kapunk 256 MB RAM-ot és ROM-ot is, így a sebességgel nem lesz problémánk. Továbbá, fontos az 1800mAh kapacitású akkumulátor is, amely hosszú áramellátást biztosít a készüléknek, így az nem fog állandóan lemerülni. Ne feledjük azonban azt sem, hogy az érintőképernyős mobil Dual Sim támogatású, így két SIM kártya is elfér benne. A telefon méreteiből adódóan a kijelző 3,2 hüvelykes és 320 x 480 pixel felbontású 2 pontos multitouch kijelző.

Ez a méret minőségi filmnézésre ugyan nem jó, de kisebb videókat gond nélkül megnézhetünk rajta. A telefon memóriája 32 GB-ig bővíthető, s a készüléken a rádiótól, egészen a G-szenzorig, szinte minden megtalálható. Tehát, a BEDOVE X5 érintőképernyős mobil egy igazán ügyes és gyors szerkezet, ami sok örömet okozhat a hétköznapok során!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés